Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

kazdy chlap je "tvrdy" neboj, aj ten moj najvacsi tvrdas sa predomnou rozplakal :) ale to bolo pre nieco ine :(
no ale preco az do vikendu cakat? ved sa vidite kazdy den? zavolaj mu, nech si na teba urobi cas, ze sa potrebujes s nim stretnut. teraz ked si na to odhodlana, tak to musis urobit. potom by ta to preslo a bolo by to tam kde predtym...to viem podla seba :(

jankaaa

no hej plakat, neviem ci vie plakat predomnou, hra sa na "tvrdeho" chlapa ako som tak zistila... bojim sa vsetkeho a nevladzem a zas mam cakat do vikendu, kedy mu toto vsetko poviem:-((( ja ho nechcem stratit a mozno by sa nevratil, mozno ano, myslim ze ano ale mozno nie...:-((((((

vitana

budem ti drzat palce janka, ty mu to musis povedat, mate nieco za sebou a s ty potrebujes pomoct. samej je ti tazko toto prekonat. vsetko mu vyklop, ty ho poznas, ako si pisala, ze aj keby, tak sa uricte vrati. uvidis, mozno si spolu aj poplacete :)

jankaaa

tiez som uvazovala nad tym, ze mu toto poviem a potom mi povie, ze dobre, tak dovi, ale keby to povedal, som si ista ze by sa vratil, skor ci neskor, lebo po tej jeho pauze mi povedal, ze som mu moc chybala... ale ja pauzy neuznavam, fakt nie, ked niekto lubi, tak musi byt s nim v dobrom aj zlom... na druhej strane, ak si potrebuje oddychnut a poriesit nieco, ok, chapem to, ale da sa to aj tak ze mi aspon sms napise... ale musim to spravit a aj keby sme sa rozisli, bude to lepsie, potrapit sa a plakat teraz nejaky cas ako po niekolkych rokoch, vtedy by to bolelo viac

vitana

ale zasa na druhej strane, nechce sa mi uz cakat, kedy ho to zasa prejde a zasa bude "normalny"...ja uz neviem. niekedy mam pocit, ze mu kamarati nahovaraju hluposti...ze je este mlady a nema sa zavazovat...boze mne zacina dobre sibat :(

vitana

janka mas uplnu pravdu,...ja to viem,ale ja sa bojim odmietnutia. co ked ja sa mu zdoverim, vylejem svoje srdce, vyznam lasku a on sa "zlakne" lebo mozno na to nieje pripraveny a v tom najlepsom bude chciet odo mna pokoj...

jankaaa

lenze co vymysliet? mna napadlo len to, ze mu poviem vsetko co citim, ze dokazem pre neho spravit hocico, dat mu hocico, zomriet pre neho... a ze tieto jeho vypadky ma bolia a zabijaju... ved ja ho potrebujem, pre mna neni tato situacia lahka a chcem vediet ze bude pri mne vo vsetkych zlych chvilach, takisto aj ja pri nom. fakt mu asi poviem vsetko a potom bude moja posledna veta ze ho milujem, ale ze sa budem musiet rozhodnut... ja si nebudem davat nejake pauzy ako si dal raz on... ze nevidel v nicom zmysel a tak a pri tom viem, ze doma mal proste problemy a keby mi bol povedal, mohlo byt vsetko lahsie...

vitana

my sme spolu necely rok, ale byvame spolu dlhsie. tiez nam vyhovuju urcite veci, nieco robime spolocne, byva sa nam dobre. ale nieco tam stale chyba...a "tie" obdobia ma pomaly ale isto zabijaju...uz ma to prestava bavit a tiez neviem ako dalej. mali by sme na nich nieco vymysliet. nieco co sme este neskusali, ale musi to byt nieco nenapadne, nevtierave....