mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
baby lenze ja mam taky pocit ze toto jeho obdobie skonci az ked dostava ten dom a to bude tak za rok, mozno dva a to ja nevydrzim:-(((
ano a urcite mui to aj vadi, ale ma zrejme hekticke obdobie, a to vtedy cloveku vela veci nedochadza, nestiha si uvedomovat. to už musis vediet ty.
alex a mne uz tak prepina ze si myslim ze tam stale je:-(( je mi jasne ze to nie je mozne a ani mu to nepoviem, si bude mysliet ze mi uz cisto hrabe
aha, ups, prepac, blbosl mi net a neukazovalo mi tu co si pisete, az teraz poslalo na co sa snazim odpovedat uz dlhsie, avy uz ste inde:)
suhlasim s dadah niet čo dodať. ale tiez chapem ze ho potrebujes, ved ktora zena nepotrebuje oporu? to je o rozhovore medzi vami dvomi uz len. myslim si že ta pochopi. a to je mi luto to s babom
baby ked tak nad tym rozmyslam, mate asi pravdu, mozno nevidi nijaky problem, lebo ma dost svojich problemov a netusi ze ma nieco trapi... na druhej strane, ja si myslim, ze to ze sme spolu malo by malo vadit aj jemu nie?
hm, nakopilo sa toho kopec. jedno horsie ako druhe. daj mu čas, i ked si myslim, že to patrí k jeho povahe, ty vies samozrejme lepsie a to nezmeníš. ked bude toto náročné obdobie za vami, bude pokojnejší a aj tebe odľahne. asi to nie je vhodna otazka, ale kedy ste prisli o babo??
suhlasim s Dadah. a rozhodne mu povedz vsetko len v klude s cistou myslou. neviem ci si sa s nim uz o tom seriozne rozpravala, ale mozno on ani netusi ze teba to trapi, a prečo by aj malo? ved on ma tolko starosti.. aspon on to tak teraz moze vnimat, ma plnu hlavu inych povinnosti a ani netusi ze ty mozes vidiet nejaky problem. alebo to neberie vazne pretoze v tom nevidi problem. treba ist na to s citom, a porozumenim. Inak u mna stále rovnako
dadah ja viem hned ked sa nieco deje, ja mam tak uzasny 6. zmysel, ja proste hned viem ked sa nieco deje... no ma problemy, ma, ide prec z roboty ktoru ma rad, ide stavat ten dom, su s tym problemy, prisli sme o babo... tych problem je dost, ale prave preto potrebujem aby bol pri mne...
necítala, ale mozno by sme boli o niečo mudrejsie, keby sme si tu knizku nastudovali. ja to vidím tak, ze pocas jeho nálad neni dobré ho oslovovat. nechaj ho, nech ho to prejde a on sám sa ozve ako keby sa nič nestalo. ten moj bývalí bol ozaj rovnaký. ked nemal náladu, vedela som to spoznat cez net podla pozdravu. nemá on nejaké problémy? od kedy je takýto??
dadah ono tu ide skor aj o to ze viem, ze mi to vie hovorit kazdy den, to ze ma lubi, ale pocas jeho nalad nie... len chcem od neho vediet, ze ma lubi, ze so mnou rata do buducnosti, aj ked je takyto, ja to viem vydrzat, ja nepotrebujem pocuvat kazdy den ako ma lubi, ale minimalny prejav lasky potrebujem, aspon odpoved na tu sms... a inak citala si tu knihu? muzi su z marsu a zeny z venuse? myslim ze je taky za sa proste uzavrie a potom pride ked to skonci?