Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

ber to tak, že muži su z marsu a ženy z venuše. určite más strach, že ho stratí, preto, ze ho az prílis lubis. je to pochopitelné a preto jeho nálady tak tazko znásas. nie vsetci chlapi sú takí uzavretí a citovo nedostupní. natrafila si zrovna na takého, ktorý nemá za potrebu denne vypisovať a vravieť ako ťa ľúbi... ako žena po tom pravdaže túžiš. chýba ti to, ale niekedy sú skutky ovela cennejšie ako slova. tie nemusia znamenať nič. jeho proste nepochopíš, je to v nom, nemoze za to aký je.

jankaaa

ale ja to skor vidim tak, ze proste toto vsetko mi hovori a potom mu prepne a je s tym konec a potom mu prepne naspat a je vsetko ok a ja myslim na to vsetko pekne, jasne ze myslim, ale preco si na to nespomenie aj on?

dadah

ano, napisala si, že za tri mesiace to bude rok co sa poznáte a ze ste spolu styri mesiace. tak vidíš, vie ti predsa len tu lásku prejaviť, i keď nie slovne.a ked ti bude najtažiš zmysli si na to všetko pekné, opakuj si, že si jedina, tá pravá. ja by som to nevidela tak bledo, keď ťa už takto vo veľkom oboznamuje s projektom domu.

jankaaa

dadah neviem ci som ja zle napisala alebo ty si si zle precitala, ale my sme sa spoznavali pol roka a spolu sme 4 mesiace... no tak ked je stastny, tak myslim, ze rata so mnou do buducna, v penazenke nosi moju fotku, fotku ukazoval aj celej svojej rodine, dokonca mi poslal projekt "nasho" domu, ale to sa mi zda priskoro... ale ked chyti tie nalady, tak nehovori o nicom:-(( inak aj mi pisal ze citi ze som ta prava, ze som pre neho jedina, ale niekedy neviem:-((

dadah

janka, určite na neho s ničim netlač, lebo ho odplašíš. to viem z vlastných skúseností akú škodu to vie napáchať. hlavne nechaj všetkému volný priebeh. daj mu najavo, že mu doprajes slobodu, že si môže organizovať svoj čas ako potrebuje, ale nech počíta aj s tebou. neboj sa mu poved ako ho ľúbiš a nemaj strach, že ti to neopetuje. každý to nevie hned vyslovit. mne to tiez robilo problem, aj ked som vedela, že lubim velmi. nie je mi vôbec divné , že si na neho zalubila po styroch mesiacoch, je to uplne v poriadku. my sme boli spolu kratko, necele styri mesiace-ale spoznávali sme sa dost dlhú dobu a este stale ma to boli a neviem zabudnúť, city sa nezmenili. aký más pocit z toho tvojho priatela? myslís, ze s tebou ráta aj do budúcnostni, alebo mas pocit niekedy, ze je to z jeho strany len prechodné? ale teraz neber do úvahy jeho nálady. skor sa zameraj na to, ako sa chová k tebe, ked ste spolu.

jankaaa

volala som mu, bol na parketach, takze preto mi dnes nevolal:-) ale aj tak, to ze neodpisuje... a celkovo, nestara sa o nasu lasku, ale zavolam mu vecer, lebo soferoval a poviem mu vsetko, i ked by to bolo nazivo lepsie, ale co uz, musim to dat zo seba von

alex saša

to ti verim ze je ti zle, mne bolo takto cely tyzden a nevladala som uz ani stat na nohach, bolelo ma cele telo aj dusa. presne viem ako ti je. jedine co vravim je, že neries za horuca. potom to mozes lutovat. veci sa deju a ani o tom nevies. potom ako mu vsetko povies uz to naozaj nechaj na nom nech sa rozhodne, nech ma cas zistit ze mu vlastne chybas. ak na to nepride, nema cenu to znasilnovat. ale ja myslim ze sa ozve ak je normalny. minmnimalne ti povie svoj nazor a bude chciet vysvetlit.

jankaaa

a rozmyslam nad tym, ze mi povedal, ze s byvalou sa rozisiel preto, lebo ze ona mala stale nejaky harmonogram spraveny a ze ked on nieco povedal, tak bolo zle, ze nic nemohli robit podla neho... ja mam skor pocit ze on bol ten co mal ten harmonogram