mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ako čítam, mám naozaj pocit že to máme dosť podobné. je pravda že vžtah ktorý nieje zalozeny na spravnej komunikacii zlyhava, a ked nieste spolu casto tak je komunikacia minimalna. my sme spolu raz mesacne, pretože sme 200km vzdialeni a obaja mame pracovne povinnosti. komunikacia=skype. za dva roky co spolu chodime sa pozname velmi dobre, ale aj tak je to malo, pretože ešte stále neviem s istotou predvídať jeho reakcie a na čo sa dokáže uraziť. kazdy vecer si hryziem do jazyka aby som mu nezavolala a nevyriesila to konecne. lenže som to uz spravila tolkokrat..aj ja mám svoju hrdosť! všetko baby zavisi ako to citite. ak citite že už nevladzete, nepredlzujte to zbytocne. ale ak mate pocit ze by sa to vyriesilo rozovorom, pripadne niekolkymi, urobte to, nikdy to nebude k nicomu. ked nic ine, aspon budete vediet ze ste pre zachranu vztahu urobili vsetko a chyba bola urcite v nom. mam pre vas jeden tip:) je to overeny psychologicky tah, respektive hra:)
Sadnite si s nim, prichystajte večer na ktory nezabudne. nie sexi pradlo a pod, ak myslite ze mam prave toto na mysli(to by aj tak pomohlo len kratkodobo-hoci prijemne pre obe strany:D ) Kúpte šampanske alebo ine vino(nie s vela percentne, len na uvolnenie a sprijemnenie nalady, aby sa vam nemotal jazyk!
Zavolajte ho na veceru pri hudbe ktoru mate obaja radi, ale ktora vas zaroven nebude rušiť.
Zasviette si sviečky, najlepsie vonave. Bude to trvat (minimalne) 2 večery. Ide o to, že mu poviete vsetko co mate na srdci, nie vycitavo, ale jasne aby nic neostalo nezodpovedane(z vasej strany). On musi MLČAŤ!!!!!!!! cely cas nesmie povedat ani slovo, a tvarit sa NEUTRALNE! nesmie vas prerusit a ani znervoznovat. Kludne si vsetko co mu chcete povedat napiste na papier a citajte, aby ste na nic nezabudli. Tymto tema bude ukoncena a viac sa k tomu nevracajte, nedoplnujete sa na co ste zabudli. Predstavte si ze ste vsetko napisali svojmu dennicku, a viac sa k tomu nevraciate, ani on vam neodpoveda. Na dalsi vecer spravite to iste , ale tentokrat rozprava on. 24 hodinova pauza je idealna pretoze mate cas obaja si vsetko premyslieť v klude, nebude reagovat zbrklo ani vybusne, ale uvazene a s rozmyslom. urcite o tom bude takisto premyslat a vazit slova. Ked on bude rozpravat, takisto ho neprerusujte! A uz sa k tomu nevracajte. Ak sa to nezlepsi, ale aj jednoducho len preventivne, može sa toto stat sucastou vaseho zivota a neverili by ste ako to zlepsi vas vztah. a ani netusite co mu na vas moze vadit, ake banality, napriklad že si kušete nechty a podobne. potom sa hocikedy cez den len pristihnete ked na vas bude hladieť"aha! ja to zasa robim" len sa na seba usmejete a jeden o druhom bez slov budete vediet na co mysli. poradil mi to kamarat ktory to so svojou zenou praktizuje uz niekolko rokov, a nenormalne si rozumeju, takisto im to zachranilo vztah pretoze teraz si bez obavy z toho ze sa druhy urazi, povedia všetko. Aj ked sa moze stat ze spolu neostanete navzdy, to je jasne(to vam nezaruci nič na svete), aj v buducnosti uz myslim si nebudete mat problem povedat co mate na mysli, hocikedy a hocikomu. a mozno sa pristihnete že zrazu chapete ludi ovela viac ako predtym, pretoze si dokazete predstavit co im asi vadi a nepovedia to nahlas, alebo sa nevedia spravne vyjadrit.
A aj vas buduci pripadny vztah bude ovela jednoduchší. ja tomu verim a určite ak sa naskytne prilezitosť, prehovorím aj svojho draheho.
Mimochodom, kolko ste vy s tymi svojimi , a kolko mate rokov(obaja) ? len pre svoju zvedavosť sa pytam. Ja mám 22 a moj priatel 27, sme spolu 2 roky
vitana to si bola v praci na nete? no ja viem ze to nebude ako na zaciatku, ze zalubena, ale myslim ze toto vytriezvenie prislo az rychlo, ale aj tak viem, ze clovek ktory lubi sa sprava tak a tak, viem ze toto neni dobre, drzim palce aj tebe a ozvi sa
janka, ja uz pomaly koncim a doma net nemam. tak mozme o tom pokecat este aj zajtra :) dufam, ze sa s nim stretnes a povies mu to :) a aj ja som sa rozhodla uz dalej nemlcat! na obede som mu nieco naznacila a dufam, ze aj nasadila chrobaka do hlavy, tak uvidime, co z toho bude :(
A este nieco, nezabudaj, ze uz nikdy to nebude take ako na zaciatku...vtedy ste sa len spoznavali a bola si veeeeeeeeeelmi zalubena :) teraz si z toho trosku vytriezvela :) a vidis, co si vtedy nevidela, vies o com hovorim :)
Tak este raz, drzim prsteky nam obom, vlastne, vsetkym trom :)
Zajtra vam napisem, ako to dopadlo. Pekny zvysok dna vam prajem
ahoj alexsasa:-) sme rady ze si sa pripojila, to je to, ze kazdy caka ze sa ten druhy ozve a ja som to tiez robila, proste ja som sa snazila a potom som sa akurat tak fakt len citila ako nejaka vtierka,ze lepsie by bolo keby ho necham oddychnut, lenze potom ochladne uz uplne,ked mi dnes zavola tak sa ho tusim akurat len opytam, ze kedy pride, ked mi povie ze az cez vikend, tak mu poviem asi nieco take typu, hmm vlastne ani neviem:-))) ale proste ze ludia ktori sa lubia maju byt spolu castejsie, ze chapem ze toho ma vela doma, ale clovek ktori lubi si vie fakt vsetko zariadit a hlavne tak, aby stihal aj svoju druhu polovicku, ja takto nevladzem uz:-((( len nechapem, tie zaciatky, ako ma velmi lubi a podobne, sak aj mail vam mozem poslat:-))))) ale proste, niekedy mam pocit ze sa len na nieco hral, ale verit tomu nechcem, neviem comu mam verit a
vitana:musis povedat co chces:-)
ahoj alexsaša,
aj ja ti budem drzat palce,bud silna. nech sa ozve teraz on. podla toho co si pisala, patris medzi nas, t.j. tie ktore miluju viac...a ten druhy si to mozno ani nezasluzi. oni su hrozni, su taki zahladeni do seba, ze zabudaju otvarat oci, a co je este horsie, neotvaraju svoje srdce.
je mi do revu z toho, ze sa tvari, ze sa nic nestalo a vsetko je ok. a ked sa mu nahodou aj nieco nezda, on na vine nikdy nieje.......
jaj skoro som zabudla, zaujimave meno :)
držim si palce, a aj vam:)
ahojte baby. ja mam taky isty problem, len s tym rozdielom že po minulotyzdnovej trapnej vymene nazorov typu-ten sveter nieje zeleny ale modry- proste fakt primitivne, sa mi už neozval. obaja cakame kym sa ozve druhy. doteraz som to robievala pravidelne ja, pretoze som ho dokazala vzdy pochopit v zlej nalade, tentokrat to nechavam na nom a cakam a cakam. uz som preplakala snad 20 litrov slz, som nestastna, sklamana a deprimovana, ale držim sa aj ked to boli. vidim že mu nezalezi na mne tak ako tvrdil, a tvrdohlavost a hrdost je vacsia ako laska. viem že keby mu napisem, odpise, ale ja uz nepotrebujem aby sa to o mesiac, mozno dva opakovalo. tiez mi trvalo kym som si to priznala, ale lubim ho viac. laska nieje len v dobrom, ale aj v zlom a nerozchadza sa z debilnych dovodov. a mozno si to iste mysli teraz on, kedze predtym som sa nikdy nevydrzala dlho hnevat. mozno si mysli ze ho už nemam rada, ale ak aj ano, tak mu to neda a uvedomi sa sam. a dalsia vec, ked clovek miluje, vazi si toho cloveka, a je tam respekt ktory mu taketo veci nedovoli. ak si ma vazi a miluje ma minimalne ako ja jeho, potom sa mi ozve. ak nie, znamena to len jedno..hoci to este bude dlho boliet..kazda si zasluzime lasku, obojstrannu, a ziadne detinske skriepky
no vidis, ty si aspon povies, ze co chces, potrebujes. ja sa zatnem a nepoviem mu nic :( som tvrdovhlava ako mulica. Ja som mu teraz volala, zasa sa tvari ako mrtvy chrobak...uplne ta chapem, aj ja chcem byt stastna.
Raz som pocula, ze vo vztahu je stale niekto, kto miluje viac...az teraz mi dochadza, ze je to tak a ten niekto som ja ...
pisala som mu ze nech si najde na mna cas aj cez tyzden, ale ci si najde, je mi zle, fuj fuj:-((( ja sa len modlim aby tento stav presiel a boli sme zas stastni
praveze sa nevidime kazdy den, niekedy 3krat zatyzden a naposledy to boli ledva 2hodky, viem ze ma robotu, viem viem viem, ale som tu:-((((napisala som mu rano ze nech si najde cas na mna cez tyzden, lebo ze vidim, ze cez vikend zas bude musiet makat u nich doma na dome:-(((( ale ci si najde neviem...