mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
dadah ten moj je kozorozec, tusim:-)))je narodeny v januari:-) no len vies, ja sa snazim aby sme boli spolu, trochu viac a hlavne cely den a celu noc:-) len kedy pojde praci stop? ked bude na dochodku?:-(
ahoj dadah,
nebudem ti dakovat ked nechces :)
no ten moj je panna a zda sa mi, ze on nemaaa chybu, vzdy som na vine len ja...
a rovnako ani mne nemusíš ďakovať, keby som nechcela pomocť, tak si ani temu neprečítam. sme baby a vačšinou riešime totožné veci a každý z nás sa x razy v zivote ocitne v situáci, keby bude potrebovať pommoc. nie je náhodou niektorý z vasich frajerov znamenie vodnár? bo na toho jankineho by charakteristika sedela.
ahojte baby. vidím, že ste v debate pokročili. ako tak čítam, mám celkom dobrý pocit z vás. urobili ste cez noc malé pokroky. priznajte si, že hoci máte svoje problémy s chlapmi, ale bez nich by vám/nám bolo ťažko. aj ked nie sú vzdy po ruke, aspon sú a s nimi aj ten príjemný a nezamenitelný pocit, že niekto vás ľúbi. janka, k tej chate. určite ti len nechce sľubovať niečo o čom nie je presvedčený, že dokáže splniť. lepšie je nič neplánovať, niečo príde samo, spontánne. neboj, veď raz sa aj on predsa musí unaviť a povedať práci stop, teraz som tu len ja a ty a máme k dispozíci voľný čas, tak ho využijeme spolu a po svojom.
ja som sa tiez bola minule korculovat a dost to pomohlo:-) takisto aj ked ideme s kamoskou na kavu, treba si spravit radost aj bez chlapov:-)))
niet zač dakovať, som rada ak pomožem. aj ja som sa ukludnila ako radim vam, uvedomila som si že naozaj treba nadhlad ziskat a dobru naladu si udržiavať. ja som si tiez povedlaa DOST, urobim si radost, prvykrat v zivote som bola v saune, aj v solarku, potom na pizzu potom som sla behať, prečistila sa mi hlava a vsetko vidim svetlejšie. možno to bolo aj slnieckom konecne že sa ukazalo, dufam že mi to tak vydrží aj nadalej:) nič sa sice nezmenilo ale pocit mam lepsí
no vitana vidis, nie je to az take zle, ja som vlastne podobne na tom vcera skoncila:-) a som rada ze to je tak:-)) vsetko je na dobrej ceste:-)) a este musim dat nasmu vztahu viac spontannosti:-))) len na to treba aj trochu volnosti, ktoru pracujuci ludia az tak nemaju:-)) ach jaj, musim pockat kym si zmeni tu robotu, potom este kym prejde nejaka skusobna doba a dufam ze potom si bude uz moct dat dovolenku... a inak baby tiez som moc rada ze ste tu a ze sa vam mozem"vyzalovat" :-))) moc dakujem a hlavne som sa ukludnila aj vdaka vam:-)) takze alexsaša, dadah a vitana dakujem:-))
vidite, nakoniec ti nasi chlapi niesu az taki zli ako sme si mysleli :)
citam vase prispevky a dufam,ze to bude len lepsie :)
no konecne som trosku volnejsia, tak na rychlo vam napisem, aby ste boli v obraze :) inak este predtym, som velmi rada, ze je sa komu vyzalovat a je niekto, hoc na inej strane, kto ma pochopi :)
takze, vcera to dopadlo hrozne preto, lebo som sa samozrejme koktala, nevedela sa vyjadrit...takze nakoniec, povedala som mu iba cast z toho co ma trapi. pocuval a tiez mi vysvetlil, co zasa trapi jeho :) takze sme si boli trosku quit. povedal, ze sa bude snazit byt mi lepsim partnerom, vsetko sa zacalo tak pekne vyvijat, a v tom prisla navsteva :((( takze sme to museli nechat. ASi pred hodinkou sme sa dohodli,ze tu nasu debatu, co nas trapi, dokoncime a MUSIME sa porozpravat :) takze nakoniec to nieje az take zle :) Viem, ze ma lubi, aj ja jeho velmi a viem, ze sa budeme obaja snazit, aby sa to tou "alexinou" KOMUNIKACIOU :) zlepsovalo a zlepsovalo a zlepsovalo :)
alex saša, ja som uplne rada, ze sa rozpisujes:-) tak ti za to aj dakujem... a zatial som rada ze je to medzi nami takto ako to je, aspon viem ze to nie je stratene:-) tvoj nazor ze treba komunikovat, vies, ja som si toho vedoma a tiez je to moj nazor, ale musi to pochopit aj on a myslim ze po case to pride, je teda ku mne dost otvoreny vo vsetkom, ale co sa tyka problemov, tak to nie, treba to zmenit:-))