Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

dadah, ked sme mali mat babo, tak asi bola samozrejmost, ze si ma tam zoberie, aj pred tym babom sme o tom rozpravali... a vlastne myslim ze ked mi aj projekt domu ukazoval a ked mi aj o tom rozprava, o celom tom dome, tak ma tam asi chce priviest... proste my sme sa na tuto temu rozpravali, len ci to nebolo len tym babom... viem ze si vie so mnou predstavit svet, zivot, buducnost, ale potrebujem to pocut:-)) no vidis, podla tohto by som mala vediet ze ma lubi, ale proste tie vecerne stavy... vsetkemu treba dat cas, volny priebeh atd... teoriu viem ale prax ide uz tazko... porozpravam sa s nim o buducnosti a potom mu to navrhnem, nech vidi ze aj ja som akcna a sebestacna zenska:-)

dadah

pre dnešok uz musím končiť. prajem este pekný večer a zajtra ti určite zareagujem na tvoje dalsie pochybnosti.:-))

dadah

no ten dom, možno je to aj skoro takto uvažovať nad spoločným projektom, ale potom, ked by dvaja spolu neboli bez toho, aby jeden s druhým nepočítali do budúcna tak potom aký význam by vzťahy mali.ako čítam, tak uvažuješ, že spoločné bývanie bude vasou najblizsou temou. opytaj sa ho, či si ta chce do toho domu priviesť, či tam plánuje žiť s tebou a potom mu navrhni finančnú pomoc.

jankaaa

no to hniezdocko, sak to, mas pravdu... ide stavat dom, ale stavat dom je velky krok podla mna a mali by si ho budovat a stavat dvaja... ja chodim do prace a chcem mu s tym pomahat, aj financne hlavne, ale musim vediet, ze chce tu buducnost so mnou, myslim ze to by mala byt tema nasho buduceho rozhovoru

dadah

myslim, že by ti naozaj pomohla jeho prítomnosť. tieto tvoje pocity sú len dôsledkom toho, že sa cítiš bez neho sama, aj ked a na to nezabudaj, v skutočnosti sama nie si. skoda, že nemáte svoje miestecko, hniezdočko lásky.

jankaaa

prekvapit doma sa ho neda, lebo sak ani neni skoro doma:-((( a na prespavanie u nich je asi skoro... viem ze nemam nad tym rozmyslat, lebo je to len zozieranie mna samej... ako tiez si myslim, ze mi to povedal, tak to mysli uprimne, ale fakt clovek nikdy nevie a mna vzdy vecer zacnu zozierat taketo myslienky... mne asi pomozu len uprimne rozhovory s nim, hlavne ale osobne, vtedy sa mi ulavi, lebo vidim ako sa tvari, ale teraz ked sa neda:-((

dadah

hm, tažká otázka, ale muži obvykle nevyslovia, to čo nemyslia seriózne. ten tvoj sa mi zdá už dosť vyzretý, takže od neho by som to považovala ako úprimné vyjadrenie citov. i keď človek nikdy nevie... len nezačni pochybovať, lebo dospeješ až tak daleko, že važne nebudeš vedieť čomu veriť. pozri sa na váš vzťah a tvojho priateľa ako dar a ber si z toho len to najlepšie. on na teba nemá čas. skús ho niekedy prekvapiť. navštív ho doma pokial je to mozne. prespi u neho, ak ta rodičia pustia a ak to jeho dovolia...

jankaaa

ahoj, dnes volal, takze v pohode z tejto stranky ale teraz ma tak napadlo, to ze je so mnou malou neznamena ze nema potrebu byt so mnou lebo ma nelubi?:-( sice mi povie ze ma lubi, ale co ak je to len slovo?

dadah

ahoj, dnes som tu moc nevysedavala. som si odpočinula, ten posun času so mnou trošku zamával. bola ste dnes s tvojim priatelom v kontakte??? ale zdáš sa mi smutná, asi žiadne úspechy...