Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

roni

janka,ja som mal taku priatelku,raz bola somnou stastna,potom ma nenavidela,za tri dni sa ozvala akoby sa nic nestalo,ked ju niekto nahneval tak som si to odniesol ja.....a nikdy sa neospravedlnila,az ma to jedneho dna prestalo bavit a odisiel som od nej,uz sa to nedalo zvladat.Niesme spolu v kontakte,ale vsade rozprava ako sa chcem k nej vratit a pritom nic take som jej nepovedal. Stretli sme sa na ulici,dala hlavu dole a ani sme sa nepozdravili pritom mi minule volala jej kamaratka,ako ju to vsetko hneva,ze to lutuje co robila,ale nepride a neospravedlni sa.Vraj kazdy ma pravo byt nervozny,mat svoje dni...Ano,beriem to,ale nie tri krat do tyzdna.Sme bez seba dva mesiace,ale stale ju lubim a zaroven som na nu aj nahnevany.Ako moze clovek niekoho lubit a v zapati nenavidiet?????

vitana

no vidis, sam ti to povedal...tak to urob. ale musis to urobit jemne, nie vycitavo, lebo by si mohol mysliet to co si napisala, ma toho vela a ty ho nevies pochopit. a to by nebolo dobre.

jankaaa

sam mi raz povedal, ze ked bude strajkovat, ze ho mam nakopnut, tak to teda treba spravit, ale ja sa bojim ze mi povie nieco ako ze ho neviem pochopit ze toho ma vela a podobne

vitana

janka, chapem ta, viem, ze ti je za nim smutno. citis a sama a potrebujes trosku lasky, aby tvoje srdiecko bolo stastne :) ale prosim ver mi, ked budes mlcat budes sa len umarat v ziali a bude ta to boliet este viac. ja sama som to zazivala vcera.priatel chodi z prace neskor, a tak kym prisiel, som srdcervuce plakala a nemohla som sa uklunit. az ked prisiel, tak zo mna vsetko vyhrklo, povedala som mu co ma trapi, ze ma boli ako sa sprava a vsetko co som citila. opat mi dokazal, ze je to uzasny clovek, pochopil a slubil, ze sa polepsi a bude sa snazit byt lepsim priatelom......
verim, ze aj ten tvoj to pochopi. urcite by si nebola s nejakym pakom, urcite je to skvely clovek...mozno trosku potrebuje len nakopnut. lubia ta a porozumie ti, ver mi :)

jankaaa

je mi proste na nic, chcem byt s nim, pri nom, rozpravat sa ale aj tak ked s nim budem nic nedoriesim, lebo mi bude tak dobre, ze na vsetko zabudnem:-(((

vitana

ahoj janka,
co sa stalo? preco ti je na nic?
inak ja som to vcera so svojim poriesila :) slubili sme si, ze sa budeme k sebe lepsie spravat a budeme na nasom vztahu pracovat :)

jankaaa

a co si pisala o zmyslu vztahu, som si vedoma toho ze to zmysel je to ze som s niekym preto a spoznavam ho, lebo s nim pocitam do buducna, ale vies su aj taki chlapi, co su s niekym len preto, aby s niekym boli... samozrejme aj baby su take