Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

janka, no tak. nepodozrievaj ho hned. snad mu trosku veris...
inak je mi luto, ze ked si s nim vcera volala, tak si mu nic nepovedala.....ale chapem ta, ja by som to po telefone tiez nezvladla :(

jankaaa

lucka 26 napis mi ako to bolo, lebo mne je z toho uz zle a strasne zle... mam pocit ze by si mi napisala nieco take ze ma druhu ne? napis mi to prosim... radsej teraz to skoncit ako po 2rokoch

lucka26

Ahoj Janka, citala som si bez dychu, co tu pises, az kym si nenapisala Vas vek....myslela som, ze pises o mojom byvalom priatelovi, boli sme spolu 2roky... akoby si pisala o nom, vsetko do bodky, az som dostala zaludocnu triasku.... este teraz sa davam dokopy... drzim palce a uplne ta chapem... ale ako to vsetko bolo, ti nepoviem, nechcem ta vystrasit...mozno to nie je moj pripad, ale straaaaaaaasne sa na to podoba...

jankaaa

vitana dadah, je to takto, dom co teraz preraba, alebo nieco take, tak to robia s ocinom, to je dom ich rodicov a on ide stavat vedla dalsi... on byva v tt ale ten dom je v nejakej vedlajsej dedine a tam som bola raz v zivote, nevedela by som sa tam dostat... a predchvilou sme spolu volali, spytala som sa ze kedy pride a on mi zas zacal vymenuvat X veci , ktore musi spravit, zateplit, natriet, zvarat a hento a toto... tak som ostala ticho, vlastne som mu povedala, ze aha, tak to prides za dva tyzdne... a on ze no to zas ne... a potom som ostala ticho, ani som mu cau poriadne nepovedala a zlozila som:-((((

dadah

ahojte. janka, súhlasim s vitanou. blíži sa víkend. nemyslíš si, že by bolo vhod ho prekvapiť? ved pol hodinku si snad na teba čas najde, ak by si aj za nim prišla, alebo chodte spolu niekam aspon na obed.

vitana

janka na tvojom mieste, by som sa pozberala a ci sa mu to paci alebo nie, isla za nim. Ale pozor, nie na navstevu, ale POMOCT MU!!
ved si hovorila,ze ten dom, stavia pre VAS, cize aj pre Teba!
Teda iba ak som to spravne pochopila.

jankaaa

keby sa tak dalo, byva blizko sice, ale on furt robi opravy na tom dome, proste on je stale zaneprazdneny:-(( ved tolkrat som chcela ist za nim

vitana

janka a tak ma napadlo: co keby si ty isla za nim? je daleko od teba? podla mna je to lepsie ako keby si sa mala sama trapit niekde v kute doma :(

jankaaa

fuha roni, tak fakt neviem ako je mozne ze niekto niekoho lubi a zrazu nenavidi:-( podla mna to je v hlavne to, ze ak ma clovek problemy, tak mu tak trochu sibne... ale myslim ze teraz je to na nej, nech sa ospravedlni, ak ta lubi fakt tak to spravi... chces sa aj ty k nej vratit?

vitana

ronin,
mozno mala nejake depky...nikdy nevies, ja som podobne robila byvalemu....nakoniec som ho ale nechala ja, ale to suviselo aj s niecim inym...
ozaj a uz si sa jej skusil spytat, preco si tak vymysla? :)