mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
kamos ty si ale...
kamos: kazdy sme nejaky, nechaj to tak prosim ta. to nieje tvoja vec
Nie si sibnuta ty, alebo tvoj partner? Z toho co pises mi pripadate trochu je...i
a tusim by som sa ho mala vlastne pytat, ako si on predstavuje vztah... mal jednu priatelku s ktorou bol 5rokov a videli sa 2krat za mesiac, lebo byvala daleko... tak mozno su to pozostatky tohot a vyhovuje mu to takto
ja by som proste potrebovala byt s nim aj 5 hodin a rozpravat mu a popritom byt aj pol hodinu ticho aby som si pospominala na vsetko co treba:-(( dnes mam pocit ze je vsetko stratene:-(( a pritom viem ze ma vie lubit a tak strasne moc
ale tuto na fore som niekde citala, ze ked ti to fakt nejde mozes aj citat...ja neviem, mne to stalcilo napisat a ked som si to predstavila, tak som hned vedela co povedat
nie k nemu s papierom. to si pises len sama pre seba. precitas si to viac krat, aby si si to zapamatala :)
to mam ist k nemu s papierom?
:) janka netrap sa, prilis vela nezodpovedanych otazok...to preco ho upodozrievas, vies len ty, ja do toho nevidim. ale uz ked mas skusenost :( tak to je smutne. neboj sa, nejak sa to uz vyriesi, ako nakoniec vsetko.
ozaj a ak sa bojis, ze zabudnes X veci, tak si pekne sadkaj, vezmi do ruky pero a napis si to! je to veeeelmi dobra metoda :) skus to. ked to budes potom sama citat, tak sa nad tym aj viacej zamyslis a mozno zistis, ze nie vsetko co si myslis, je tvoja chyba :)
vitana ja neviem, ale podozrievat ho musim, pretoze uz raz mal takuto fazu, i ked mi doteraz tvrdi ze to bola kamaratka, ale tomu neverim, proste viem ze s nou zamyslas nieco, nejak mu preplo... a po telefone fakt nie, to mi je nehorazne do placu, uz sa tesim ked pride, musim mu toho vela povedat, aj ked zas nedokazem a zabudnem X veci... ja len stale verim, alebo chcem verit, ze vsetko toto je zapricinene tymi jeho starostami, v tom pripade budem stat pri nom... ale zas keby mal druhu, tak snad by bol aspon taky seriozny, ze by sa so mnou rozisiel a nenatahoval ma... ach jaj, sibe mi