mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
volat budeme tak o stvrtej, este je v robote:-( a aj tak dnes ideme von s kamaratkami, ma narodky jedna... ale aspon budem s nimi a nebudem rozmyslat nad nim... a ty ako s priatelom? paradicka?
tak to aspon skus :(
teraz preplaces cely vikend...toto chces? no tak, hlavu hore
Budem drzat palce, volaj!!!
ked ja tomu vobec neverim:-(
janka, ukludni sa, nepanikar. skus mu zavolat, ze nech ti vysvetli kam mas ist a chod za nim. povedz mu, ze ho musis vidiet, ze ho potrebujes. uvidis, nakoniec aj on bude rad a da si trosku pauzu :)
ono sa tie moje myslienky tak stupnuju, cim dlhsie som bez neho, tym viac uvazujem nad tym ze je to na prd a ze bude vsetko zle... ale zas ked som s nim vsetko sa ukludni, tak na den... a teraz sa to stupnuje:-((
janka co sa stalo?
moze sa dat vsetko doporiadku?
dakujem:-)
urcite nie janka. citala som aj dalsi prispevok toho "kamosa" je to uboziak. nic si z toho nerob.
vitana myslis ze sme j...i?