mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no a dnes mi povedal, ked sme volali, ze bude cely den spat, lebo je unaveny... nie aby prisiel ale on ide spat, tak to ma dost ale fakt dost nahnevalo, som sa akurat zmohla na to, ze som mu povedala:hnevam sa na teba... a on na to ze co spravil, lucka, som toho isteho nazoru, proste ani necitim ze chce byt so mnou, clovek to citi,ked chce a fakt nemoze... a tiez ta chapem, ze sa ti o tom nechce pisat, ale budem ti za to velmi vdacna, alebo viem,ze ked sa vsetko utrasie, zas sa k nemu vratim a to bude mozno chyba, ked sa ti stalo to iste... moj mail je na jankaa26@pokec.sk
ahoj Janka, jasne ze ti to napisem, ked chces, ale je toho tak vela....nechcem sa k tomu vracat, lebo si zase spomeniem na vsetko zle...rozumies mi, ze? No, bola som ako ty, chapala ho ako ma toho vela, chapala a chapala a o nasu lasku som sa starala len ja... prave som ti zacala pisat, ale len jednu situaciu, ale musela som to vymazat, je mi z toho zle... ak chces, napisem ti moj pribeh ak mi posles mail. Este aj ta kamaratka u toho tvojho, ja neviem.... ja som si uz tym presla a uplne ma to zmenilo a uz neverim... jedno ti poviem, ak ta niekto lubi, chce byt s tebou a citis ze naozaj chce aj ked nemoze, aj ja som to prezila, potom som citila ze nemoze, ale ani nechce...
jeeej dadah, si zlata... no velmi mi pomaha ked sem pisem, inak by som to nerobila:-) sms mu nenapisem, lebo v poslednej dobe mu pisem a ani neodpise, radsej si pocka hodinku, kym budeme volat:-(( atd... proste je neakcny, boli ma to:-(
ahojte, som tu posledne dva dni nebola, nebolo kedy a aj teraz len na minutku. chcela som zistit, ako to je s vami dalej, ale vidim, že žiadne zmeny. dlhšie odlúčenie je náročné a viem si veľmi živo predstaviť ako sa cítiš bez neho. snáď ti aspoň pomáha, keď o tom môžeš tuna písať. neboj sa, vždy sa tu najde niekto, kto ti odpovie a ako tak pomôže, i ked riešenie problému je niekde uplne inde. napíš mu len tak smsku, že na neho myslíš... len tak v priebehu dna, napríklad aj teraz. možno sa ti na chvilku ulaví.
janka, tak ja palim z roboty. drzim ti palce, nech to dobre dopadne :)
A nezabudni si to napisat na papier a niekolkokrat precitat!!!
pa pa a pekny vikend
v to dufam aj ja :)
no ja tu budem pisat aj cez vikend, tak tu bude toho viac asi:-)) a dufam ze to budu pozitivne spravy a nie nieco take ze sme ani spolu neboli
no na buduci tyzden uz by nam mali net zapojit :) tak este vydrz :)
v pondelok mi napises, ako to vsetko dopadlo, ale verim, ze sa to vsetko vyriesi a dobre to dopadne :)
no sak idu s nami aj chalani:-)) a cez vikend tu budes? ci len v praci mas net? aj tebe drzim palce s chlapom:-)
juuuj, tak ja tu uz o stvrtej nebudem, lebo o tretej koncim juch :)
Ale budem na teba mysliet a drzat ti paluchy :)
No a to je super, ze ides s babami von :)ale pozor na chlapov!
No a ja s priatelom paradicka :) pohodicka :) kriza pominula a dufam, ze dalsia tak rychlo nepride, lebo umrem :(