mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
to je to dadah, vystihla si to, keby som vedela aspon, ze mu na mne zalezi, ze ma lubi, ze mu mozem verit... lenze ja mam pocit ze ma mal posledne 2 tyzdne na haku:-((( a tiez nechcem mat muza, ktory si hocikedy odide do francuzska... ako na par dni by sa dalo, sak su take roboty, ale ktovie ako to bude... a este to, sam vravel ze by nechcel v buducnosti, aby mal rodinu a chodil od nej prec... a ze tiez ho netesi, ze vysiel zo skoly a zas sa musi ucit dalsi jazyk, ze chcel mat s ucenim pokoj... tak preco ide prec????:-(((
presne tak, ide moc pomaly... no ci tam musi ist, neviem sama... ide o to ze dal v robote vypoved a ide do dalsej, ale tam mu povedali ze tieto 2mesiace a potom dalsich 10 a potom zevraj hocikedy ho tam mozu poslat... na vyber ma aj dalsie roboty pokial viem, ale nevyhodne financne pre neho... a je to dlha doba a ako sa hovori, zide z oci zide z mysle... sak ani teraz mi nevedel dat najavo, ze mu chybam, nie to este ked tam bude... a ze v pondelok pride a ze sa porozpravame o nas... preco mi to hovoril do telefonu? ved bolo uplne jasne ze sa o tom budem chciet rozpravat hned a nie az v pondelok:-(((((
to je smutné. asi máš z toho podania jeho pocit, že mu na tebe nezáleží. veľmi sa trápiš. ja som na tom trošku podobne. vo mne ešte odznieva rozchod a to už dosť dlhú dobu.
rozhodnutie záleží na ňom, alebo nemá na výber a musí tam ísť? ano, dva mesiace by sa dali vydrzať, desať mesiacov je dlhá doba, veľmi dlhá doba, aj keď sa hovorí, že to utečie ako voda, ale tým, že na niekoho neustále myslíš ide čas pomaly viem to z vlastnej skúsenosti. ja som mala vzťah na diaľku a bohužial to tak aj dopadlo...
a ako mi to povedal? co ja viem, mne to pripadalo ze len tak medzirecou:-(((
dadah dnes mi to povedal:-(((( ze sa to dozvedel az vcera, neviem comu mam verit:-(((( tie dva mesiace by sa dali este vydrzat ale dalsich 10????
ahoj janka, vsimla som si, že si založila aj inu temu. kedy si sa to dozvedela? a ako ti to povedal? prečo s tym preboha prišiel až teraz, veď určite to vie už dlhšiu dobu si myslim.
baby on ide do francuzska kvoli robote na 2 mesiace a potom min. este na 10:-((((((
ahoj lucka, peknu pracu prajem a moc dakujem za ochotu... ja sa snazim byt silna a moc, ale proste ho lubim, nejde to:-(((
ajoj, tu som Janka, mala som nejake povinnosti a teraz utekam do prace, pridem az v noci, ale pokusim sa ti napisat, pekny dnik, bud silna....