mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
vieš o nejakom dôvode, pre ktorý by ťa chcel opustiť? máš pocit, že stratil záujem o teba? ved ste sa spolu dlho spoznávali a plus tie plány o dom. neviem, ci len tak zo dna na den niekto môze zmeniť rozhodnutie. jedine, že by už od začiatku prešiel jeho záujem, ale písala si, že ťa ignoruje len posledné dva týžne a tie mal tušim pracovne naplnené.
no ja si myslim tiez ze lubi viac ten ktory lovi, ale neviem co si mam teraz mysliet, fakt:-(( proste asi ma aj on zmatok v sebe:-((( a mozno mu to prislo vhod, lebo mozno ma chcel opustit aj tak:-(
pytala som sa to len preto, lebo som si myslela, že ľúbi viac ten, ktorý "loví".
povedz mu presne to, čo si aj teraz napisala. že to čo chceš sa nedá kúpiť za tie veľké peniaze, ktoré chce zarábať. to ako zareáguju záleží len na tom, ako vážne berie váš vzťah. na to sa ho tiež opýtaj.
ja by som ho tiez urcite pockala... ale co on? je tu moznost ze sa zalubi, naozaj je... no on "ulovil" mna, ja som na zaciatku ani nechcela, ani ma nenapadlo, ze by sme mohli spolu chodit... takze on, preco?
to je to, peniaze peniaze... on chce zarabat velke peniaze aby mohol zabezpecit svoju rodinu atd... a ako mi vravel, ked sme spolu este nechodili, aby jeho manzelka mala vsetko co chce... ale je o nic take nestojim, ved aj ja som tu, boli by sme na to dvaja, co mu mam povedat??:-(((
ja by som bola schopna čakať, ale zasa nikdy nevieš, čo sa stane. možno ty si povieš, že na neho počkáš, ale medzičasom sa tam on može do niekoho zamilovať. no i ked je to v podstate cudzia krajina a v zaciatkoch to bude tazké pre neho pokial sa tam rozhodne ist, tak mozno ani tak nebude čas na nejaké zoznamovanie. dôležitá je sila vašich citov. este otazocka. kto koho "ulovil"? ty jeho??
asi by si mal usporiadať svoje priority. peniaze nie sú všetko a neviem síce o akú prácu ide, ale asi je dosť šikovný. takí ľudia sa nestratia a si myslím, že už tých pár tisícok, čo dostane menej v inom zamestnaní nie je taký veľký šok. dá sa žiť aj skromnejšie. načo mu budú peniaze, ak im dá prednosť pred tým najdôležitejším? je fajn byť zabezpečený, ale zasa netreba premeškať svoj vlak.
pekne si to dadah povedala, ale ja chcem pocut hlavne uprimnost... aj ked ju nechcem pocut, chcem sa nad tym zamysliet a rozmyslat, ci na niekoho rok cakat... i ked ja by som to spravila, ale co on? nevyznam sa v nom, ale moc ho lubim... len co mu mam povedat?
naozaj neviem, čo ti na to napísať. nechcem ti dávať nejaké nádeje a zasa sa bojím napísať niečo, čo by si nechcela počuť. keď muž povie musíme sa porozprávať, ide mi z toho strach. možno našiel nejaké vhodné riešenie, ale možno... viem, že si veľmi záľúbená a nechceš sa ho len tak ľahko vzdať. asi by som najskôr zacala rozpravať ja, pred tým ako on vysloví niečo, čo nebudeš chcieť počuť.