Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

livethedream

janka, to, co bude potom neries, nemozes vediet,ako to dopadne. citala si si moju radu, ako sa stretnut a co mu povedat?

jankaaa

mas pravdu, ak nechce on mozem si ist piskat... len viem ze raz zas pride za mnou a ja sa zas zlomim a to bude chyba

livethedream

ozaj, ked som si tak citala, ze aj odlucenie na rok je tvoja tema, tak k nej prispejem, ale tu:) ako som tu spominala, ze mo prvy frajer ma nechal, po roku, zo dna na den,,,,prisiel rozchod ako blesk z jasneho neba...aj my sme mali vztah na dialku, od bol z ciech, a ja som z bratislavy. videli sme sa raz za mesiac a par dni vzdy , dosla so k nim domov, alebo on k nam... ked sme sa rozchadzali, plakal, povedal, ze nevie co ma robit..riesil svoj zivot(skolu, pracu, aj financie, ktorych vela nebolo) a proste sme sa rozisli..pravy dovod mi nepovedal, ale myslim si, ze proste to na tu dialku neslo.boli sme moc mladi,mali sm elen 20, on mal pred sebou celu vysku a musel makat na nu..lebo bola sukromna, z normalnej ho vyhodili, lebo bol lajdak...atd atd..proste, chcem len povedat, ja som sa ho nechela vzdat, ale on sa niekde vnutorne rozhodol a ukoncil to.cize, pokial aj ten druhy neciti alebo nechce to iste, co aj ty, mas to zbytocne sa snazit, mozem sa aj na hlavu postavita usami sa odrzat a nepomoze to, chce to len zabudnut, poucit sa..a ist dalej

livethedream

navrhujem, aby ste si dohovorili stretnutie na nejakom cajiku alebo kave niekde v kaviarni a povedz mu toto: lubim ta, a len ty vies, co vlastne prave teraz ku mne citis, ako si predstavujes svoj vlastny zivot, a ci budem jeho sucastou alebo nie, je to vsteko len a len na tebe, zariad sa ako myslis. samozrejme, pekne sa upravm nahod, ked mu to budes hovorit, bud praveze moc mila, ale zaroven taka odmeranejsia, a vymysli si nieco, odid odtial prva, ze sa niekam ponahlas, mas nieco dohovorene, alebo nieco..proste ho tam nechaj. aspon mozno ostane zaskoceny, vsak uvidis, a prinuti ho to mozno viac popremyslat o vas dvoch. v kazdom pripade mu nepis prva, nevolaj...odpis mu vzdy na kazdu sms aspon o dve hodiny, proste rob opak toho, co on ocakava, co budes robit. a uvidis, ako zareaguje. bud sa spamata, ale chce to cas...alebo nie..poto to jednoducho ukoncis ty alebo on.tym ze sa ti on neozve alebo ty jemu.

livethedream

hej, ja viem, ze je to tazke, tak ti zelam, nech sa rozhodnes akokolvek to riesi, nech to dopadne najlepsie pre teba, mozno aj ten pripadny rozchod ma prist, lebo ta caka niekde niekto tisickrat lepsi, castokrat nieco starsne lutujeme a bojujeme, ale ono to tak ma proste byt, z istych pricin, ktore si az neskor uvedomime.tak sa odovzdaj osudu, nech ma byt, co sa stane,a vez mi to tak, ako to pride, ze sa stalo, co sa malo stat. oki?

jankaaa

neboli sme odluceni, len som mala skuskove a on namiesto toho aby bol so mnou chodil za kamaratkou, neda sa povedat ze by ma podviedol, dufam ze som to tak niekde nanazvala... ale bol proste s kamaratkou a to ma hnevalo ze bol s nou na ukor mna... neutesil ma ked som mala stresy... vidis? ja aj viem ze mu mam dat koniec aj sama, aj kvoli tomu co spravil vtedy, ze mi vlastne v buducnosti nebude vediet byt oporou a co teraz robi, ze sa chce rozist... proste aj ked ma X problemov, hned zatracat nas vztah sa mi nepaci... ale zas ked som si citala ostatne veci od teba, mozno mu treba dat len najavo ze som pri nom, vobec neviem co mam robit, srdce hovori to a rozum to...

jankaaa

tak ti poviem, mam pocit ze z neho hovori len ten strach ist tam, lebo tam nechce ist a celkovo neistota zo zmeny prace... ale zas si toto nechcem nahovarat

livethedream

alebo este jedna rada od mojeho priatela: ze rob, ako citis a myslis, musis sa sama spalit a sklamat, aby si sa mohla poucit zo svojich chyb a pochopit, ako funguje svet a tvoje skusenosti ta posilnia. clovek sa najlepsie uci na svojich skusenostiach, musi si prejst z istych dovodov tazkymi vecami, aby ho posilnili, chapes?

btw, mozno som zle pochopila, ale pises, z eked ste uz raz boli odluceni, z eto nevydrzal a ze ta podviedol? tak ak toto je pravda, uz absolutne neviem, co riesis, uz si to davno snim mala ukoncit, ale ako vravi moj frajer, rob ako uznas za vhodne, zivot sam je najlepsim ucitelom.

jankaaa

takto to je, povedal ze ak pojde prec na 2 mesiace tak to je v pohode, ze to vydrzi... ale ze ked na 10, tak to asi budeme musiet skoncit a ked sa vrati ze to mozme zas skusit...lebo ze vtedy mu to po tom 3mesacnom odluceni nevydrzalo, tak som mu povedala, ze ma nemoze porovnavat s nou a takisto toto je ina situacia... ale po vcerajsich slovach a tiez po tvojich som pochopila, ze to co mi vcera povedal, nebol on, ze je nestastny... ale je tu stale to ze tych 10 mesiacov to nevydrzi, na to som mu povedala este ze je to zbabelstvo