mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jaj baby, vcera som sa rozpravala este s kamaratkou, je tiez toho nazoru, ze sa ku mne sprava zle... vsetci mate pravdu, ach jaj... a vlastne, ja som sa vcera pristihla, ze uz sa mi s nim ani volat nechce:-)) je to na dobrej ceste:-)keby som mala take zmyslanie stale
livethedream chapem co mi pises a viem ze mas pravdu... len ja rozmyslam nad tym, ze mozne je zufaly z jeho terajsej situacie a treba mu ukazat ze som pri nom... i ked to aky je ku mne ho neospravdlnuje... ved dnes sa porozpravame, som zvedava co bude... i ked nemyslim, ze to dopadne dobre
jankaa, sama si teraz napisala, ty mu spievas o vasej laske stale a on je na teba zly.. chce sa rozist..na lasku musia byt dvaja, nemas co zachranovat, to musi chciet aj on, chapes? ked nechce on, nie je co zachranovat...
držím ti palce a nech to dopadne akokoľvek, buď silná. zajtra sa ozvi
ja ťa úplne chápem. prežívala som niečo podobné, i keď išlo o iný dej, ale proste zápletka je rovnaká. drží ťa v napatí a ty na jednej strane vieš, čo by bolo najlepšie urobiť, len si si neni istá, že to bude v konečnom dôsledku správne rozhodnutie, práve preto, že veríš tomu, že jeho nálada pramení v jeho súčasných problémoch. nikto nevie dopredu odhadnúť ako sa veci budú mať, čo bude za deň a čo za dva mesiace. život sa mení a aj ľudia v ňom prichádzajú a ochadzajú. treba byť rátať so všetkých, i keď sa nedá na to úplne pripraviť a prežiť to bez trápenia.
dadah ja neviem co mam robit, vcera bol na mna moc zly a vidim ze proste takto fungovat neviem, on mi nedava najavo ze ma lubi a este k tomu odmieta aj moju lasku... citim sa trapne, vcera som mu povedala vsetko ako moc ho lubim a on mi dokazal akurat len povedat ze praca je teraz u neho na prvom mieste a vztah na druhom, ja proste neverim tomu co mi povedal, neverim ze je takyto... a tiez ked mi napisal ze sme malo spolu aby mi vedel povedat, ci chce byt so mnou na vzdy, hlavne ze v decembri si bol mnou isty... neviem ci ho fakt nechat tak, alebo byt pri nom, ci ho chapat, lebo ma problemy, neviem fakt... jeden cas citim, ze ho necham tak, ze je to na nom, aspon uvidim ci ma lubi, a ze ked nic nespravi, je to jeho vec a potom zas pride chvila kedy chcem vsetko strasne zachranit, dat mu cas...
ahoj, čítala som si všetko, čo sa tu dnes popísalo. priznám sa, že aj ja som si zobrala niečo z rád od livethedream a takmer vo všetkom s ňou súhlasim. je to už zrejme len na ňom, ty si toho pre váš vzťah urobila maximum. ak nedokáže bez teba existovať dva mesiace a vidí ich ako dôvod na rozchod, nestojí ti za to. myslím si, a to sa aj hovorí, že láska aj hory prenáša a vydrží všetko prekážky, ktoré jej osud kladie pod nohy. súhlasím aj s tým, že ked majú chlapi problémy majú pásku na očiach a city sú proste odložené niekde na chvost.
dakujem vam zatial:-)
moc ti drzim palce, janka!!!zelam vela stastia
citala som si vsetko, moc dakujem:-)urcite spravim nieco take, teda ak pride:-( ale ked mi tu takto vsetci pisete, skor mam pocit ze by som to mala skoncit... vsetko je len trapenie