mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jankaaa, a co mu chces zakazat, aby odisiel? ty si musis uvedomit, ze nikoho nemozes nutit, aby si bola unhona prvom mieste!! samozrejme, daj mu najavo, ze ho respektujes, nech si robi co chce! a tym duplom, ak sa on chce a ma v plane stebou rozist, tak to urobi, cim viac sa bude sbranit, tym viac to on bude chciet urobit, ak mu to zjednodusis, mozno si sam uvedomi, ze ma v tebe oporu, ze ho chapes...a mozno si to rozmysli, alebo si uvedomi, ze ti na nom naozaj zalezi, chapes? tym, z emu das slobodu volby a volnost..ano, mozno je tak posadnuty pracou, ze si nic neuvedomuje..a keby si konala opacne a naliehala, aby riesil vas vztah, co on ocividne nechce, tak tym sposbis len uplny koniec a odcudzenie.to naozaj chces? myslim, ze si isto mudra, ja viem,a ke to je milovat niekoho a nepocut to iste od neho, resp vidiet, ze kona ako sialeny,ale jedine co mozes urobit, je to. ze si uvedomis, je to jeho zivot, nesmies mu v nicom branit, je to len jeho vec.snad ho nechces nutit, aby to s tebou ostal a miloval ta?? chces mat vynutenu lasku?????
jankaaa, a co mu chces zakazat, aby odisiel? ty si musis uvedomit, ze nikoho nemozes nutit, aby si bola unhona prvom mieste!! samozrejme, daj mu najavo, ze ho respektujes, nech si robi co chce! a tym duplom, ak sa on chce a ma v plane stebou rozist, tak to urobi, cim viac sa bude sbranit, tym viac to on bude chciet urobit, ak mu to zjednodusis, mozno si sam uvedomi, ze ma v tebe oporu, ze ho chapes...a mozno si to rozmysli, alebo si uvedomi, ze ti na nom naozaj zalezi, chapes? tym, z emu das slobodu volby a volnost..ano, mozno je tak posadnuty pracou, ze si nic neuvedomuje..a keby si konala opacne a naliehala, aby riesil vas vztah, co on ocividne nechce, tak tym sposbis len uplny koniec a odcudzenie.to naozaj chces? myslim, ze si isto mudra, ja viem,a ke to je milovat niekoho a nepocut to iste od neho, resp vidiet, ze kona ako sialeny,ale jedine co mozes urobit, je to. ze si uvedomis, je to jeho zivot, nesmies mu v nicom branit, je to len jeho vec.snad ho nechces nutit, aby to s tebou osatl a miloval ta?? chces mat vynutenu lasku?????
dakujem ti za nazor, len sa chcem spytat, ja mu poviem ze zlato rob si ako myslis a on mi povie ked tam pojde na 10 mesiacov ze rozchod... co potom? vykaslem sa na to? a myslis ze potom pride odtial a zisti ze som mu chybala, ked chce na mna zabudnut? a myslis ze tieto jeho stavy su fakt len pracou?
ahoj jankaaa, aj ja som mala taketo obdobie s mojim priatelom, zmenil dvakrat robotu, co sme spolu...a dovody, preco ju chcel zmenit, prave tie dovody robili z neho kopku nestastia, uzlicek nervov...atd...necitlivy bol, trepal blbosti...uz som si tym presla,radim ti, nechaj ho tak, nech si robi, co chce, je to jeho zivot, nie je to vobec o tom, co clovek vravi, ale o tom, co robi a urobi. ber to tak, nechaj ho robit si co chce, nech si aj odcestuje trebars na druhy koniec sveta a nech sa venuje len a len praci,be rto tak, ak ta ma skutocne rad, len teraz jeho city k tebe sli do uzadia..tak oni s avelmi rychlo oprasia a uvedomi si, co preno znamenas.ale ak nanho budes tlacit a omielat furt o vasom vztahu, co ako chces ty atd....tym ho len odplasis...ver mi. proste povedz mu, zlato, rob ako myslis..a viac sa snim o nicom nebav...a bud vklidku...a sama uvidis, ako s aveci vyvinu, musis byt len a len trepzliva...
no dadah ked ti napisem, resp. opisem nas vcerajsi telefonat... ty brdo, myslim, ze moj rozum by mi mal povedat, ze toto je chlap, ktoremu bud preskocilo a nevyzna sa sam v sebe(co by som aj vedela pochopit, lebo praca je dolezita) alebo ci ma klamal... to ze tam pojde na 2 mesiace je viac menej iste a to mi povedal, ze to by sa dalo vydrzat... ale ze ked tam pojde na dalsich 10, tak ze proste to ukonci, ze sa nebude trapit... ze mal holku 5rokov a raz isla na tri mesiace prec a odvtedy sa to zacalo kaslat... ze to nevydrzal, ale nechapem to, pretoze pisal bakalarku, tak ani nemal cas rozmyslat ze neni s nou a takisto sa videli 2krat za mesiac, tak mu nemohla az tak chybat... vlastne mi vies co povedal? ze u neho je mat robotou na prvom mieste, ze je to priorita, ze je to dolezite, ja to chapem, potrebuje dosplacat auto, pc... ale on narovinu povedal, ze praca je priorita a ze vztah je az na druhom mieste... po tomto by som sa s nim mala rozist sama, rozum mi to hovori, ale nedokazem to, lebo ho fakt lubim:-(((( a tiez si myslim ze ak by ma on lubil tak ako vravel, tak by to vydrzal aj 10 mesiacov... a potom som mu argumentovala nejak tak, ze nech si odmysli mna, ze nech si predstavi ze som neni, ze co potom? pojde na 10 mesiacov prec, vztah si budovat nebude moct, lebo bude prec... a potom hocikedy ho mozu poslat prec do francuzska a takto to moze ist 5, 10, 15 rokov a zisti ze bude mat 40 rokov, kopu penazi, auto, dom ale nikoho s kym sa bude moct z toho tesit a vies co mi na to povedal??? ze no tak sa budem tesit z toho sam... to ma skoro prekotilo... a este predtym mi napisal sms, ze sme spolu malo na to, aby sa mohol vykaslat na robotu a malo na to aby mohol vediet, ze chce byt so mnou na veky... vsetko ma to strasne boli... v decembri nemal problem mi povedat, ze som pre neho jedina, ze chce byt so mnou cely zivot... a potom vsetkom co sa stalo, s babom, vsetko... fascinuje ma ako vie zabudat... ja si stale len nahovaram, ze to je tou pracou, ze sa citi nesvoj, zle, neisty a ze preto je taky, ja neverim proste, ze co povedal ze je prava, fakt nie, nemozem tomu verit a pritom to je mozno pravda.. a keby sme sa aj zobrali, co potom? stale bude praca na 1.mieste... s prepacenim si sere do huby, sam povedal, ze nechce robotu, kde bude musiet ist prec od rodiny a teraz toto,je mi na grc,strasne moc:-(
dobru nocku, ja som tiež uvazovala, že si lahnem, aby som sa dnes uz netrapila.
ešte nevieš, či ide. to možno ani on sám nevie. preto sa stretnete, aby ste sa niekam pohli. tiež potrebuje mať istotu, že si žena pre neho a oplatí sa mu tu ostať. ale myslím, že to vie, dávaš mu to najavo.
dakujem ti dadah za vsetko dnes, idem si lahnut lebo sa zblaznim, tak bru noc prajem papaaa
vsetko co hovoris je dufam pravda, ale keby ma lubil nesiel by predsa prec
no panika. to sa ti bude teraz tak striedať. slnečno oblačno