mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
mám pocit, že si taká ako ja, prežívaš rovnaké muky ako som aj ja mala. ja som tiež stále stresovala, neustále som sa bála, že bude koniec. no nakoniec aj bol, ale ten tvoj je iný v tom, že ťa určite ľúbi a nie ste od seba tak ďaleko. pre toho tvojho váš vzťah určite má zmysel. ved este pred nedávnom chcel mať s tebou bábo. nemyslím, že chlap chce mať dieťa hned s prvou, ktorá mu príde do cesty. asi aj ty máš pre neho vysokú cenu.
a zas ma chytila panika
som tu, bola som odbehnuta a musela som aj pustiť k netu brata.
uz si isla?
su... ale ja som si myslela ze on je tiez taky, ze na prvom mieste je vztah
samozrjeme, za velkými peniazmi stojí drina a nie hned každý ma také finančné ohodnotenie aké by si zaslúžil. tá vízia vysokého zárobku je lákavá, ale ja osobne by som ani sekundu neváhala, keby som mala pekný vzťah. ženy sú asi v tomto iné.
on je dost sikovny, sak uz ked bol v 5. roc. chodil do roboty a to studoval na dennom a mal robit este aj diplomovku, takze sikovny je, lenze jemu tie peniaze nevyhovuju, nechape ze najprv je malo a postupne sa musi vypracovat... ale mne tie peniaze nestoja za to aby odisiel...
to urob, povedz uplne všetko, čo máš na srdci, aby si nemala pocit potom, že si neurobila všetko, čo si mala v silách urobiť. proste povedz aj to, že mu budeš finančne pomáhať, aby ste si na ten dom spoločne zarobili, že by si ho nevymenila za žiadne peniaze, daj mu najavo, čo je viac. tak aby pochopil, že naozaj je soľ nad zlato. presvedč ho o jeho vlastnej schopnosti, aby vedel, že prácu si môže naisť aj na slovensku-samozrejme len ak je to naozaj pravda. to som rada, že sa ti aspon trosku polepšilo.
vies ako sa teraz dobre citim? poviem mu vsetko co citim, ako si to predstavujem ja, co si o tom myslim a uvidim co povie... ale potom vecer lahnem do postele a budem neuveritelne trpiet, nezvladnem toto... najradsej by som mu hladala robotu, ale ked ja ani neviem co chce robit... a inak dakujem za rozhovor, fakt som sa ukludnila a moc
ano, urobila som preklep, chcela som vedieť, ako často si voláte. to je pravda, mas aspon čas si premysleiť čo mu povieš, ale myslím si, že by si aj bez toho vedela zareagovať. vieš čo je dôležité pre teba. treba zistiť, či ste si v tomto rovnaký. on možno tiež potrebuje čas rozmyslieť si, čo ti povie a tiež sa potrebuje rozhodnúť, čo má pre neho význam, i ked podla mna ak človek stoji pred takýmto rozhodnutím ako on, zálezí len od charakteru človeka. písala si ale, že je rodinný typ. nemyslím si, že to bude pre neho jednoduché ak si zvolí kariéru. predsa len ide do neznáma. on by mal uvažovať dvojako. čo bude ak sa rozhodne isť preč, či tú prácu zvládne, či je natolko schopný a na druhej strane stojíte vy dvaja a vaša vysnívaná budúcnosť.