Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

no ahoj janka,
prepac, ze az teraz, ale nejak som zaneprazdnena... nestihla som vsetko precitat, len tak zbezne. ale poviem ti, ze som sokovana z jeho spravania. uprimne povedane, mam pocit, ze sa z neho vyklul pekny sebec...ale nechcem ho sudit, chcem skor pomoct tebe. tych rad, co ti dala livethedream by som sa drzala. Myslim, ze ma pravdu a hlavne skusenosti. Janka, v kazdom pripade mysli hlavne na seba! aby si ty bola stasna a hlavne spokojna. ved koniec koncov to robi aj on...inak tam si?

jankaaa

inak rozmyslam nad tym, moj si mozno ani neuvedomi o co prisiel... ale viem co na neho plati, alebo platilo... nieco ako napr. ze ked mi povie ze pride v sobotu a zavola ze nemoze, ze v nedelu pride, tak mu poviem, ze ok, tak si pridi az v stredu, v nedelu nemam cas... a podobne situacie, ked mu dam najavo ze neni jediny, s kym viem travit volny cas, tak sa vzdy uvedomil, som zvedava co spravi teraz... vlastne, mam teraz takto zrana vsetko na haku:-))

envy1234

prejdi mysou na moj cerveny nick, objavi sa ti mailova adresa.. fakt, tak napisa maila, budem rada, snad nieco vyrieisme :)

a hlavu hore, ziaden chlap nestoji za trapenie sa :)

jankaaa

ach envy, je to tazke, ja sama neviem co ti mam poradit, kedze som v takej situacii akej som... ja ti poviem, ze v provom rade som aj nechcela zit, ale som rada ze tento stav trval tak minutu, proste viem co je to byt blizko smrti a mrhat svoj zivot nebudem, sice mam teraz velke slova a ktovie co spravim vecer, mozno mu dam sancu, ale to by sa musel sakramentsky snazit... mozno sa fakt zmenil a uvedomil si vsetko... ak ho lubis daj mu sancu, ale priprav mu tazku cestu, aby si videla, ze fakt za to stoji...

envy1234

jankaa, mne sa stalo cosi podobne... mala som viac nez rocny vztah, ja som bola nanho strasne naviazana, ale jemu vyhovovalo ma obcas "odstavit" a vyrazit si s kamaratmi a podobne...ja som si vedela s nim predstavit buducnost, naozaj som to brala vazne.. vravel mi dost casto, ze ma lubi, robil prekvapenia, bol na mna mily, ale vzdy sa naslo nieco, cim mi vedel ublizit (a urcite aj ja jemu) a potom odrazu jedneho dna sa so mnou rozisiel- vraj chce byt sam... chcelo sa mi umriet, ale ked som sa uz z toho dostala, tak sa chcel vratit, ze ma miluje , ze mu doslo, aku chybu spravil a ze som zena jeho zivota... co si myslite, moze sa chlap takto zmenit, mam tom uverit? nechcem sa uz zasa popalit, plakala som ako nikdy v zivote, chcela som sa zbait.. neuveritelne som bola nestastna.. zazil uz niekto cosi podobne?

janka, len som ti tym chcela povedal, ze chlap si uvedomi- a nielen chlap, ale asi kazdy- najma ked si ta nevazi, co mal, az ked o to pride.. najhorsie vlastnym pricinenim.. a nenechaj nikoho aby ta trapil, ty mas pravo byt stastna... keby daco, napis mail...