mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
mimochodom hamburger bol celkom fajn :)
no to uz je lepsi pristup :) my zeny sme take hlupe (niekedy) stale by sme sa len prisposobovali chlapom a oni si to pritom ani nevazia...
Musis mu ukazat,ze neni jediny na svete a aj v pripade ked odide, vies sa o seba postarat a nepotrebujes ho. ved je "len" chlap a tich po svete behaaaa :) Janka dufam, ze tato tvoja "bojova nalada" vydrzi aj ked budes s nim. Juj velmi by som chcela vidiet ako sa bude pri tom tvarit :) Ty si to poriadne vychutnaj, bud feministicka a sebaista. Uvidis nakoniec prekvapis nielen jeho ale seba!
vies, moj rozum vie, ze ked ma vztah na prvom mieste, tak to nema zmysel, len nemozem uverit, co sa z neho vyklulo, ci to myslel vazne... ale kaslem na to, nebudem ja cakavat kazdy den na neho, nikdy som si nerobila ziadny program, pretoze co ked bude mat akurat cas a pride... koniec... budem sebecka a mysliet na seba... no dnes pride, teda cakam ze mi zavola, aby mi povedal ze nema cas... uvidime... a aky bol hamburger?:-))
hlavu hore, vsetko zle je na nieco dobre. neboj sa nic, aspon to skusis. mozno mu predsa len nepoveis vsetko, lebo v tej chvili to ani nepojde, ale aspon nieco. ked ti on otvorene povedal, ze praca je na prvom mieste a vztah na druhom....prepac janka, tu ani neni o com velmi debatit. tak to vyzera, ze uz si vybral. ale kto vie. ked zmenis postoj, mozno ho to trosku nakopne. uvidis, aspon budes mat ciste svedomie. ty fakt robis pre vas vztah vsetko, teraz je na rade on. a dnes ma prist za tebou? ci ty ides za nim?
idem, len sa bojim ze mam silne reci a nic nebudem... ale ak sa bude takto spravat aj dalej, tak budem k nemu citit odpor a dobre tak... nech si robi co chce, az teraz si uvedomujem, ze som bola s nim stastna ani nie 3 tyzdne
no uz som spat,
zbytocne som zabila cas, hamburger na obed, to nema hocikto :(
ale spat k problemu, takze dnes mu ides vycistit zaludok hej?
dobru chut k obedu teda, no ja mu planujem povedat vsetko co ma trapi a povedat mu, ze a teraz si rob ako uznas za vhodne, a odidem
ak si to este neurobila, tak podla mna sa s nim nerozchadzaj, skor by si mala zvolit tu taktiku, ze je to jeho rozhodnutie a nech robi ako on sam uzna za vhodne...
to podla mna plati na vsetkych chlapov. ja som tu taktiku tiez uz raz vyskusala a dopadlo to nad moje ocakavania :) janka pocuj, idem na obed, potom sa ti ozvem, dobre?
to bude tak cca 45 min.
pockaj vy ste sa stihli rozist?
inak aj ja som rada, ale radsej by som si s tebou pokecala za prijemnejsich okolnosti :(
tu som tu, som rada ze si sa ozvala:-)ano, dnes mu poviem co si myslim o tom, i ked som mu to vraviela, ale nie tak ostro ako sa chystam dnes... len co ked sa bude chciet vratit??