mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
vies co? tak to co si mi teraz napisala bolo nieco ze wow... a spravim s tym asi to ze si to vytlacim na papier a budem si to citat kazdy den pred spanim alebo ked ma chyti panika... dala som mu vcera i ked len v telefone dobre najavo, ze ho lubim a ze s nim budem za kazdych okolnosti, ale zajtra mu poviem uz len to, ze milacik lubim ta, ale vsetko je na tebe... dakujem ti moc a dufam ze ma toto moje dusevne vyrovnanie drzat dlho:-) ale aj tak, luto mi vsetko urcite bude a najviac snad cas, lebo clovek tu nie je navzdy, uvidime ako sa to vyvinie a drzim ti palce v tvojom vztahu
pockaj, akoze necitila som si vsteky tvoje prispevky, on sa chce rozist, lebo ide prec, hej? a ako dlho ste spolu?
ja osobne mam naj kamaratku, bola prec pol roka, frajer na nu cakal, ziadne rozchadzanie nebolo...teraz ma ist an dva mesiace prec a on sa chce rozchadzat? on ti to navrhol? tak ak ano, absolutne nanho kasli, ma by nikdy osobne nenapadlo, sa rozist s osobou, ktoru milujem, z ato ze na isty cas idem prec. ty by si sa snim rozisla, ak by si sla na dva mesiace prec? ak nie,m mas odpoved, ak sa on chce rosit s tebou, neries ho, nelubi ta tak velmi, ako ty jeho, nema to zmysel. a keby aj odisiel inokedy zas, vsak s avzdy da nieco vymysliet, ak je laska silna, vydrzi aj dva roky od seba!!!a co kedysi, ke dchlapci byvali na vojne dva roky??? cakali na svoje dievcata aj oni na nich a pisali si len listy..teraz existuje skype, msn, webcamery cokolvek, cim mozete byt v dennodennom kontakte, ak je laska silna, a budete si navzajom velmi chybat, tak nevidim dovod, preco by to mal chciet ukoncit, ak sa dopredu vzdava kvoli takejto blbosti, tak potom neviem, ako by pri tebe stal v inych situaciach zivotnych, a dalej, myslim si tiez, ze v tomto pripade nie je fakt o com uvazovat a plakat.ak si vybral, ze chce koniec, tak koniec. nestoji ti z ato, presviedcat ho o tom, ze ho lubis a nemate sa rozchadzat..cele sa mi to zda absurdne, ty tu bojujes o jeho lasku a on sa jej dobrovolne kvoli dvom mesiacom vzdava????????...
jankaaa, pozri sa moja, ja sama som si presla velmi tazkym rozchodom, inicioval ho clovek, ktoreho som milovala najviac na svete, inicioval ho zo dna na den, be ztoho, aby sme mali krizu, aby som citila co i len naznak,ze sa nieco deje..zivot vie byt kruty..rozisiel sa so mnou zo dna na den..a dodnes neviem, preco. velmi ma to poznacilo.ovtedy som uz mala jedneho priatela dlhsie a teraz mam dalsieho, sme spolu dva roky skoro, ale vedz, ze kazdy chalan je predsa len chalan, su to uplne inak zmyslajuci ludia, so svojimi muchami, ja som si co to povsimala, a uz som zistila, ako co funguje,a tiez aj to, ze absolutne nezalezi nikdy na tom, co citim ja, ak dany clovek to bud neciti alebo nieco riesi a ja ho nijak na svete nedonutim to vyriesit, len ak on bude sam chciet, chapes????proste netrap sa zbytocne kvoli tomu, ja nie som necitliva, viem,ze to, co ti pisem, sa tazko urobi, ale ver mi, na chalanov funguje len to, ak im ukazes, ze nie si na nich zavisla, ze on nie je pre teba jediny na svete, nech si robi, co chce, je to jeho zivot, ak ta v nom nechce jeho vec, a hlavne, vzdy plati, na lasku musia byt dvaja, vztah moze fungovat len a len vtedy, ak dvaja su ochotni robit kompromisy a hlavne, komunikovat so sebou navzajom, vzdy si vsteko vysvetlit, aby sa ziadne konanie nikdy nejako zle nepochopilo atd...a fakt, chalani, ak maju svoje dni(vzdy sa ich zle dni tykaju len prace na 99%) tak maju klapky na usiach aj ociach, vtedy to vzdy smeruje k rozchodu.vtedy obzvlast treba byt opatrny, nechat ho zit si svoj zivot, zariadit sa tak, ako to on chce...on ti bud bud evdacny po case, ze si ho nechala dychat, alebo nie a vtedy vas vztah stal za prd mastnya nemusis ho uz vobec riesit, mozno to bud eboliet dlho, aj si poplaces, ale na svete je sest milard ludi, musi to len preboliet a zivot id edalej, ked sa vzchopis narazis na ineho cloveka, ktory bude mozno tisickrat lepsi :)ver mi, ke dto budes brat takto, budes velmi silna a podari sa ti mozno docielit, to co chces, alebo aspon prejst cez tie najtazsie chvile so vztycenou hlavou.drzim ti palce
a este jedna vec, ked mu poviem ze dobre milacik, rob si co chces,nedam mu skor tymto najavo ze kaslem na neho?
livethedream moc rozumiem co mi tu pises a som ti za to moc vdacna, ale jedno ale... ako mam vediet ze s tym clovekom mozem ratat do buducnosti, ked raz citi to a raz to? neviem ci sa spravne pytam,ale proste ze, o tomto by nemal byt vztah... teda aj ano, ze ho pochopim, ale ked mi nieco povie,tak by to mohlo aj trvat nejaky ten cas...
joj nemusis sa bat, ze sa ta budem pytat na veci typu ci aj nas vztah tak skonci:-)) na tom som sa pousmiala:-)) myslim, ze pytat sa niekoho ako nas vztah skonci je uplna blbost:-) len druha stranka veci je ze nechcem aj cas stracat... ze si fakt poviem ze pockam kym bude prec taku dobu a nakoniec zistim ze on to s tym rozchodom myslel vazne a ze na mna fakt zabudol... bude to proste dlhy rok... ale ide tu aj o to ze tie dva mesiace su iste... a na tych 10 ho mozu poslat hocikedy inokedy... a tak ako priklad uvediem:pojde prec na tie dva mesiace, potom pride, vsetko bude ok a za rok ho vyslu na tych 10 mesiacov a potom sa zas bude chciet rozist, mne ide hlavne o to, ze vzdy ked pojde prec sa bude chciet rozist??
a este jedna vec, janka, neviem, kolko mas rokov a kolko skusenosti, ale poviem ti, absolutne nezalzei na reciach, co chlapi zenam vravia, vsak clovek vravi vzdy to, co v danej chvili citi. chapes? c ize ak ma teraz problemy a riesi nieco uplne ine ako teba, je logicke, ze teraz nepotrebuje riesit city..mozno teraz akurat neciti nic extra..a preto ti povedal, co ti povedal, to samozrejme neznamena, ze ked ti vravel, ze ta lubi, z eto tak v tej danej chvili nebolo,aboslutne nikdy, prosim ta, sa nedrz slovicok a toho, co chlapi vravia, oni to vravia, ked maju potrebu, a nemusia to tak citit stale(to iste predsa aj my dievcata, nie??))neviem, ci som ti to dobre teraz vysvetlila, ja len hadam, ze ano, chcem tym povedat, netrep mu veci o tom, co ti kedy vravel ako ta lubi..to moze by davno pase...a sama s atym len strapnujes...clovek, ked riesi ine veci ako lasku..tak ma klapky na ociach aj usiach a ine ho nezaujima...
vies livethedream, ja len nechapem co sa to s nim porobilo... a ked rozmyslam nad tym co si mi napisala, mas pravdu a citim sa vyrovnana s tym vsetkym... TERAZ, ale potom zas pride vecer a vsetko sa doondi, zacnem mat krce, pride plac atd.
este nieco, nechcem v tebe zbudzovat plane nadeje, ale uvediem jeden priklad, ako to fungovalo:
moja kamaratka bola velmi nestastna, neklapalo im to, jej frajer chcel tiez odist do zahranicia, bol velmi nervozny kvoli praci, chcel viac zarabat atd...a ona naho fuurt tlacila..sposobila len to, ze ho utesovali ine...bola som s nou aj u vestice, a on ajej povedala, ze nema absolutne nanho tlacit, nec si robi, co chce..aj tak urobila, vratila mu jeho veci, atd.rozisli sa...a on sa po par dnoch, alebo tyzdnoch zacal ozyvat, volal ju von atd....ze si vsimol, ze mu dala volnost a netlacila, a ze u chyba...a on je stale tu, nikam neodisiel a su spolu. prosim, nepytaj sa ma, ci si myslim, ze aj va svztah takto skonci, toto som len uviedla ako priklad, nie je to vsak jediny priklad, kedy to, ze holka netlacila a kaslala na frajera, nech si robi co chce, zafungovala, a ono sa to cele otocilo:)
samozrejme ze nechcem mat vynutenu lasku, viem ze to k nicomu nevedie... len sa chcem skor dozvediet ci to vsetko co predtym vravel boli keci... tiez viem a nechcem ho nutit aby ostal, s tym som sa uz zmierila... islo mi skor len o to ze nech nezatracuje nas vztah...