Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

fuuuha, tak take opletacky by ma pekne vytocili :(
Tu chvalabohu, ked slubia tak pridu, no aspon dufam :)
Ja uz za chvilu koncim v praci :) dnes sa tesim na vecer, budeme si s priatelom hoviet pri telke a pozerat super filmy :) chvalabohu, ze to mame za sebou, hned sa mi aj doma lepsie dycha :)

jankaaa

inak ako ked ja si spomeniem na to ako som sa ja natrapila kvoli netu, poviem ti rok sme zhanali a uz vseto ze pridu a po troch mesiacoch zas ze pridu, no stale sa to natahovala, dalsia firma ze este musia dat niekam vysliec atd... nakoniec sme to vyriesili radikalne, orange internet, lebo nervy som na to uz nemala

jankaaa

no antik nepoznam:-) ci sa bude vediet zmenit alebo nie, ja si myslim ze je to u kazdeho individualne, ale strach tam bude vzdy, teda pokial fakt nepreukaze, ze ma lubi... sancu mu dam, ale len ak sa tiez ospravedlni za to co povedal, ked prehodnoti, svoje spravanie, myslienky, priority

vitana

nooo na tuto otazku nepozna odpoved asi nikto...hovori sa, ze chlap sa nikdy nezmeni, ale podla mna je to somarina, uplne sa nezmeni, ale ked sa bude snazit :) sama uvidis, podla toho, ako sa bude spravat, tvarit sa, ci mu na tom bude vobec zalezat....
net budeme mat antik, ale fakt neviem kedy :(

jankaaa

no hej, ale ked sa uvedomi nasleduje otazka, ci sa k nemu vratit, co ked bude taky zase? a aky net si ides davat, ked smiem vediet?

vitana

presne tak, ziadenemu chlapovi nesmies dovolit sa takto spravat. teraz pekne vidis, ako si bola zaslepena cely ten cas. teraz sa ukazal! ale netrap sa koli tomu, sama si povedala, poplaces si ale prejde to. A mozno ostane doma a trkne mu, co ty vies? nerobme ukvapene zavery, uvidime ako to dopadne. Ja len dufam, ze k tvojej spokojnosti :)
A net este nemame :( tento tyzden by to malo byt,ale kedy to ani srnka netusi :(

jankaaa

dufam teda ze aj ja budem mat tu naladu taku az do vecera... proste preco mi az teraz trklo ze so mnou zamatal? poviem ti, lubim ho, ale kydat na hlavu si nenecham... neverim ze je zly, ale ku mne sa spravat takto nebude... mozno potom pridem domov a budem plakat ako sialena, ale momentalne chut na to nemam, proste, nezasluzi si to a radsej budem cely zivot sama, ako sa trapit s nim, to je moje motto:-) a net uz mas doma?