Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

este sa dnes ozvem. musim sa vzdialiť. nemala som dnes ani čas. dorábam bakalárku, tak ma dnes naplno zamestnala. zatial paaa

dadah

ahoj janka. čakala som ako ti to stretnutie dnes dopadne, ale neočakávane, či skor s predduchou sa zasa nič neudialo. rozumiem, že si sklamaná z neho. máš na to právo. ked sa raz povie vtedy a tam sa stretneme, tak by to malo platiť, alebo ti nemal nič slubovať, ked to nevedel s určitosťou. mrzí ma to, my všetky to prežívame s tebou ak možem hovoriť aj v ich mene. každá si niečim podobným prešla a preto nie je problém sa bez obtiaži preniesť do tvojej situácia. láska a vztahy sú už také. ach jaj, čo by to bol život bez trápenia.

jankaaa

no ale este povedal, ze sa pokusi dnes pojde a ja som mu narovinu povedala: ze nepride... sice mam trochu zle svedomie, ale myslim, ze nemam mat preco

jankaaa

akoze baby viete co?? jasne, ze mi zavolal, ze dnes asi nepride... najprv, ze musi spravit s ujkom to a to... ako viem ze to spravit musia, ale som mu povedala, ze mal povedat, ze ma program, ze nech na dnes nic neplanuju robit... jasne, ze to nepovedal a este ja som ta zla, ktora ho nevie pochopit, pche... ze pride zajtra, alebo niekedy cez tyzden, ked si najde cas... len ja si ho uz asi nenajdem

alexsaša

ahojte baby. tak som si tu pred chvilou docitala vsetky vase debaty zakial som tu nebola. dobru hodinku mi to dalo:) nebola som tu dlhsie lebo sama som mala osobne vecicky na riesenie a nezbylo mi moc casu. len tolko som chcela, tebe Jani, ze držím dnes(a nielen dnes) palce a síce ťa nepoznám ale budem na teba myslieť, nech ti to dobre dopadne. viem ako sa citis pretoze mna to caka onedlho tiež.
A Vitana, som fakt rada že sa mas teraz dobre, dufam že to tak už ostane. mam z toho radosť

vitana

dakujem janka :)
uzijem si dnesny vecer, to sa neboj, ale zaroven budem drzat palceky aj tebe :) Verim, ze to zvladnes a ukazes mu co je v tebe. Neboj vsetko dopadne tak ako ma, raz na to prist muselo a ci to bude teraz, alebo o dva mesiace, na tom uz nezalezi.
Tak thuj thuj thuj pre stastie :)
(to boli pluvanceky na cielko) :)))
tak pekny vecer a zajtra v praci popiseme :)