Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

do tretej v robote a potom kym pridem domov a zehlit... ci s nim budem neviem, resp. viem ze nebudem... len mi tak povedal, ze su urcite najde cez tyzden cas na mna na take dve hodky... uz to vidim... vies co nechapem? ze fakt, pol roka som mu odolavala, ze s nim nebudem, fakt pol roka, tak som si myslela, ze ked to vydrzal, ze je ten pravy, ze proste, pozorny, super chlap... ale skor je to tak ze dostal svoje a koniec snazeniu a pozornostiam a asi aj tej lasky:-(

vitana

ok, plati. inak vo stvrtok uz budeme mat net :)
ozaj a ty mas co dnes na plane? ja sa idem stretnut so starymi znamymi :) teda s kamoskou a kamosom. priatel ostane doma, ale on si tiez uz nieco u nas chysta...asi pridu jeho kamosi

vitana

fuj, uz rozpravam ako nejaka bojovnicka za zenske prava :) he he
Ale nie, iba budem studena ako skala!
to je vsetko :)

vitana

no porovnavat by ta rozhodne nemal, kazda sme jedinecna, originalna. mozno su tam nejake podobne znaky, ale to by si mal skor nechat pre seba...boze jeho to nenapadne, ze ta to moze trapit? mne to iba raz spomenul a ja som mu na rovinu povedala, ze to nechcem vediet! a od vtedy mam pokoj :)
Janka, budeme k nim take hnusne ako su oni k nam :)

jankaaa

vitana ja mam ten isty problem a mne sa uz aj snivalo o inych chlapoch:-))len najhorsie je ze ked ho to prejde, tak zas budes k nemu dobra,ale to je chyba, tentokrat budeme drzat spolu a nedame sa ok? dame im poznat ze sa nemozu s nami zahravat... a ja sa s nim nechcem hadat, lebo mi povedal ze s jednou sa hadal stale a tak mal vlastne 2roky v keli, lebo to potom nevyslo...tak si hovorim, ze sa s nim hadat nebudem, aby to hned nezabalil, kvoli predoslej skusenosti... lenze preco sa mam takto snazit, ked on o to nesnazi?? ked je zbabelec, tak nech to skonci teraz... nemoze ma porovnavat s nou a tiez s tym, ze je uz starsi

vitana

mas pravdu janka, ja mam toho uz akurat tak dost! seriem mu na hlavu, ako sa sprava on ku mne, odteraz aj ja k nemu! ja mam tiez iba jedny nervy, budem feministka a hotovo :)
Uz ziadne sluzbicky, ziadne mojkacky a laskacky, NIC. budem taka surova a studena ako on :( Nech vidi ake to je, a ak mu to takto bude vyhovovat, tak potom nieje ten clovek, s ktorym by som chcela stravit zvysok zivota...ja potrebujem lasku, nehu, pozornost...vlastne ako my vsetky, ktore tu piseme :( boze baby preco ti pakovia musia mat tie ich debilne nalady? zacinam mat pocit, ze je taky coraz castejsie....normalne som si vecer v posteli hovorila, ze ho mam na haku, nech si robi co chce, chodi si kam chce, zacala som mysliet na inych chlapov....ale nedalo sa mi, tak ma to z vnutra zozieralo, tak ma to bolelo...ja ho lubim, ale bojim sa, ze ze svoju lasku davam nepravemu :(

jankaaa

ty brdo baby, budme feministky:-) ale ne, vitana, toto, som vedela ako sa tesi a on spravi toto. je mi z nich vsetkych zle a to som si este rano hovorila ze budem mat s tym svojim trpezlivost, aj po tom co vcera spravil... ale nebudem... a vcera ked mal ist z domu ze prezvoni a ked sa stalo ze fakt nemohol prist tak aspon napisal, no to sa mu vcera ani len neuracilo... mam v pazi... takto sa ku mne spravat a este aj k vam a hlavne k tebe vitana, co si sa tak moc tesila a alexsasa, presne tak, nech vidi co spravil... pakovci su to vsetci

vitana

ahojte baby,
tak co to tu citam je hrozneeee.chlapi si robia co chcu, my mame byt tie, co drzia huby, so vsetkym suhlasia, nikdy nevzdoruju a ked sa nieco stane su na vine ony !!! viete ako dopadol moj vcerajsi vecer? Tie super filmy som pozerala SAMA, ten moj pako sa vybral do posilky s kamosom no a samozrejme hodinka sa pretiahla skoro na tri (potom este pivko)...
najlepsie na tom bolo, ze som nemala ani chut mu to nejak vykricat, tak som radsej isla spat :(
Janka:
to mi je naozaj velmi velmi luto, ja som na teba tak myslela vecer :( skoda, ze "nemohol" a presne ako si povedala, nabuduce mozno nebudes mat cas ty...
alexsasa:
tesim sa s tebou :) ale ako si povedala, nenechaj to len tak. nech si nemysli, ze to prehrmi bez bleskov! z oci do oci, nech svoje spravanie pekne vysvetli...
zatim tolko,papa

alexsaša

ano janka, ano aj ja idem riesit. ak sa pamatas vravela som tu že cakam kym sa ozve prvy on. trvalo to takmer 2 tyždne a stalo sa, napisal mi. aj to ze ma lubi a chybam mu, co som rada,aj sa coskoro uvidime, ale nič nevysvetlil a nič nerieši akoby sa nič neudialo. akoby to ze sme tak dlho nekomunikovali ako male deti, nebolo dôležité. vraj či mi robí dobre ked si ublizujem tym ze vsetko rozpitvavam, vraj vidim problem tam kde nieje. a tym sme skončili pretoze zacinal byt zasa nastvany že o take "ko...tiny" vobec rozoberame, ved vraj každy sa niekedy pohada. čiže, nechávam si svoje nazory zatial pre seba a cakam na osobny rozhovor, nie cez telefon.musi pochopit ze niesom handra a nebudem s nim vzdy suhlasit len aby sa neurazil. ale to je jedno teraz, zatial je to OK, vsetko sa určite spraví, tomu verím. nech to dopadne akokoľvek. hlavne je že sa máme radi obaja, nejake tie muchy sa snad odoženú. to mi je luto fakt že ti to hentak dopadlo. ani neviem čo ti k tomu viac povedat, vsetko tu už odznelo parkrát. držím päste