mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
janka musim odist, tak zhruba na tri hodinky. potom sa ozvem, zatial pekny den
neee, jedine komu tu siblo sme my dve :))))
debatujeme tu o takych nulach ako su ti dvaja :))))
ja na neho fakt seriem, uz sa nejdem koli nemu rozculovat a trapit...
pockam kym sa mi kamoska rozide s tym jej tiez pakom, a nastahujem sa k nej :))
vitana vystihla si to, idealizujeme si ich... s tym, ze ten moj sa asi aj pretvaroval... a asi mu aj siblo...
nieee, to nieje tvoja vian. ty si sa snazila to nejak zachranit, a stale si si myslela, zebude lepsie, ze to nejak prejde...ja to tiez tak robim. dokonca som si teraz toho vedoma, ale tiez ho velmi lubim a nechcem o neho prist. stale si nahovaram, ze aj ja mam chyby. a jeho musim milovat aj s tymi jeho...a ty si robila a robis presne to iste, idealizujeme si ich a oni pritom taki vobec niesu :(
no tak to by uz hadam mohol mat rozum, ale chlapi asi nebudu mat rozum ani v 30... ako sa hnevam na seba, ze som mu vsetko nepovedala skor...
tak dufam, ze ten tvoj na to znova pride. no ktovie? asi fakt to potrebuje zistit v tom zahranici...no nechame sa prekvapit :)
no ten moj ma o rok aj pol menej ako ja...jaj mam cerstvych 25
no vies, moj vedel, co chce, chcel zit pre rodinu a zrazu toto, dufam ze sa uvedomi a mozno tym, ze pojde na 2 mesiace prec, zisti ze mu chybam, uvidime... a kolko to ma ten tvoj rokov?
janka, to je normalne, ze nad tym rozmyslas. sa trapis, lebo ho lubis a zalezi ti na nom. my sme proste take - blbe zeny :( robime si stasrosti, a oni si to pri tom ani nezasluzia :(
Ale ason mas jedno iste, vies na com si :( aj ked to nieje prijemne,ze praca je pre neho dolezitejsia, ale aspon sama vies, co mozes cakat. proste rozchod a hotovo, on je aspon rozhodny chlap. prepac ze to takto surovo pisem, ale ten moj pako ani sam nevie co chce...je to este decko :(
a vies co? neviem preco nad nim rozmyslam, ked mi povedal, ze na prvom mieste ma pracu a peniaze
a nech si ma problemov kolko chce, chapem to a chcem byt pri nom aj v tazkych situaciach, ale on nechce:-((