mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
babyyyyy, ja mam pocit, ze som zas tehotna a dufam, ze si to len nahovaram
baby tak dnes som bola s nim... o tom co povedal a ako sa spraval nepadlo ani slovo, snazil sa byt akurat tak vtipny... len co mi povedal, ze vo stvrtok sa tam pojde opytat, ako to tam vlastne bude... ale sa mi pacilo a tak som sa vytesovala, ako sa ma snazil dotknut a ja som sa len odsuvala od neho od neho... a ked odchadzal ma objal, ale tu som podlahla, polozila som si hlavu na jeho plece:-))))) ale ani som sa ho nechytila, ani pusu som mu nedala... a zviera mi zaludok z toho, do kelu:-(((
dnes o pol osmej pride, zevraj:-)
alexsaša a to sa ti fakt až skoro po dvoch týždňoch ozval akoby sa nič nestalo?
pekne si to povedala, keby aspon splnali najzakladnejsie kriteria... chceme od nich vela?
hups pardon chybičky-nedôslední, nepozorní, neuvedomelí..
ahojte, baby ako to tu tak čítam ani neviem ako sa napojiť na tému, len snád vyjadrim súhlas s tým, co ste tu rozhoberali. je to smutné, že musíme nadávať na tých, ktorých lubime. samy nás/vás do toho tlačia, aby ste sa tu teraz vybúrili. neviem, kto je tu vlastne citlivejšie pohlavie, či ženy alebo muži, lebo mám pocit, že oni sa vedia uraziť skor ako zeny a za este vacsie hlúposti. no a to chovanie ich. sú nedôsledný vo vzťahu, všetko nechávajú na ženu, nech ona ťahá a oni sa ťahať nechajú, ale pritom nám este stažujú podmienky a ignorujú nas, sú nepozorný a neuvedomelý. snád nie sú vsetci chlapi rovnakí. dúfam, že sa najde na tomto malom svete aj niekto, kto bude splnať tie najzakladnejšie kritéria. zaslúžia si, že ich tu momentalne takto oprašujeme a verím, že žiadna z nas nedospeje az do štádia feminizmu. to by bolo zleeee
tak pekny den a ozvi sa potom:-)
nooo este neviem, ale ak mi takto pojde na nervy, neviem ci to vydrzim. ja mam tiez hranicu....
ale uz fakt musim ist. tak potom sa ozvem, maj sa zatial
to myslis fakt az tak vazne ze sa ides stahovat?