Matersky prispevok-3rocna almuzna

hehehehe

suhlasim s tym, ze na Slovensku je podpora matiek az prilis dobra, ale nebojte sa, aj to prestane. ziadny stat si nemoze dovolit taketo vydavky. preco by mali ostatni ludia zo svojich odvodov zivit matky a ich decka, ved maju manzelov a otcov.

danka_bodkova

no hruza, ta irena nam ale dava... vyzera to na nejaky psychicky problem...
ale vyjadrit sa chcem k povodnej teme. samozrejme, ze je to velmi malo penazi, ale inde v zahranici nedostavame ani tolko. v nemecku je materska platena len jeden rok (okolo 70% z povodneho platu)a potom uz neexistuje nic. aj tento zakon zaviedli az v 2007, takze ja mam zo slovenska este stale celkom dobry pocit.

radana

Nechcelo sa mi to predtym vyhladavat,ale teraz som si to pozrela spatna.Mate pravdu.tak potom beriem otazku naspat..

radana

Irenka,ked by si sa sem este niekedy mrkla,mohla by si mi prosim ta dat odpoved na moju otazku?Chcela by som sa ta opytat,ze aku podradnu pracu robi tvoj manzel,ked zarobi len 5000 dolarov?Neciti sa pri tebe tak trosku menejcenny?

tercika

Nechcem ju urazat,ale moze byt aj to, ze dotycna pani Irenka ani nezije v Amerike.mozno je to iba jej sen a prostrednictvom sprav a diskusii na tomto portali si sen realizuje.Moze byt aj to/nechcem ju urazat/, ze zije tu na Slovensku v chudobnych pomeroch, ma ukoncenych par rokov zakladnej skolskej dochadzky/co plne zodpoveda jej zmyslaniu/ a takto ma moznost snivat svoj sen o tom, ako islo do sveta jedno sikovne, vzdelane dievca s 1 dolarom vo vrecku a batozkom na chrbte a svojou sikovnostou a mudrostou dobylo svet.Inak to nevidim.

den

a prave takyto ludia, co maju penazi vyse hlavy sa ulakomia az na jedno dieta, na druhe by im to asi velmi skrtlo cez rozpocet!Kedze ma podla nicku 35 rokov, pochybujem, ze sa daju este "nahovorit"S tymi peniazmi, by ich mohli mat aj 4.
V Irsku maju rodiny aj po 6-7 deti a nezarabaju tolke peniaze.