Matersky prispevok-3rocna almuzna

lego

Maria, starsia generacia sa nevie spamatat z komunizmu, tie pozostatky je citit. Ludia sice mali robotu, ale za aku cenu? Mohla si sa snazit ako kon, dostala si tolko isto ako tvoja kolegyna, ktora sa cely den ulievala. Clovek stracal motivaciu napredovat. Komunizmus vychovaval lenivcov. Ja som tiez kapitalista. Snazim sa, tak mam. Lenivci nech potom nenariekaju a nenadavaju na stat, ked si neboli schopni ani maturitu urobit.

[zruseny12]

hehehe,ja som nenapisala,ze ma stat prist ku mne a mi zehlit a bla bla precitaj si poriadne prispevok,pisala som,ze by mal zabezpecit kazdemu pracu...na to tam sedia politici,nie porozbijali,co sa dalo a potom hladaj si pracu...
a len tak mimochodom,mam 40rokov deti mam odrastene,ale ked vidim ake maju problemi mlade rodiny a mamky s malymi detmi,musim sa ozvat...

hehehehe

mariaa, to kde si prisla k nazoru, ze sa o teba ma starat stat??? tak premyslali moji prarodicia pocas socializmu, ale ten je nastastie prec, aj ked fico si to nemysli. preboha, ved tri roky sa mozes doma hrat s deckom, to co by si este chcela? ak na to nemas, nesuloz a neplod deti! Ak nemas na splacanie hypoteky, tak si ju neber! a ak malo zarabas, najdi si miesto, kde budes zarabat viac! ak na take miesto nemas znalosti, tak najprv studuj! sorry, ale urobit decko dokaze fakt kazdy (okrem tych , ktorym to nedovoluje zdravie, ale to je ina vec)

ele

Ahojte tehulky aj netehulky :-) Mam dobru fintu ako ziskat najvyssiu moznu matersku az cca.16.500 Sk. Kto ma zaujem, pytajte sa. Musite ale splnat predpoklad, ze dva roky pred narodenim dietatka ste boli min. 280dni nemocensky poistene.

[zruseny12]

len kde do prace?a ked nemas kde dieta dat?dalsi problem...
nech sa potom postara stat,aby kazdy mal pracu,ako niekedy...
ved na to su tu,aby sa starali.../nemyslim,starali len o prispevky,ale aj zabezpecit ludom pracu.../

wwwww

den, hypoteky si maju brat ludia, ktori maju aj na ich splacanie...Preco by mal byt stat charitou? otvor oci ty trochu viac. len na Slovensku zeny mozu ostat 3!!! roky doma a este aj brat za to peniaze, vsade inde idu zeny bud za tri mesiace po porode do roboty alebo maju dovtedy dost nasetrenych penazi, aby ostali doma rok-dva. Ja mam jedno dieta, ktore sme mali az potom, ked sme splatili dom, nebola to prva vec, ktoru som si s muzom urobila dva dni po svadbe.
mirka23 ty kde zijes s tym storocnym nazorom, ze v 30tke je zena neplodna? Tak to bolo ked ludia umierali ako 40 rocni. Vsetky moje zname rodili svoje prve dieta dobre po 30tke a dieta splodili na prvy sup. Poznam ale mnohe 20tnicky, co nemozu mat roky 4 roky bez pouzivania antikoncepcie...

hehehehe

ja mam tri deti a planujem stvrte. a makam ako fretka, aby som ich uzivil. bolo by pre mna HANBOU pytat peniaze od statu a este sa aj stazovat.

den

..tak potom nech muzi donesu plat najmenej 40 tis.!
Zbohatlikom sa lahko hovori..syty hladnemu totiz vobec neveri!
hehehe a wwww...vy mate asi vysoky standard, ked take daco tvrdite!
Zial mnohe rodiny z 15 tis. a vydavkami ny byvanie+ hypoteky nieco take tvrdit nemozu :(
Trosku viac otvorte oci.
Zbohatlici, co maju ledva jedno decko... tento stat detmi neobsypu!!!!