aky mate nazor na dnesnu vysku rodicovskeho prispevku,podla mna sa tym percento populacie bude nadalej iba zmensovat.
Matersky prispevok-3rocna almuzna
No, kazda zena si musi vediet pred splodenim decka zratat, ci ju jej vyvoleny bude vediet s deckom uzivit. Ak nie, tak nech sa potom nestazuje, ze nema z coho zit. Ak ano, tak nie je problem.
lego..teraz je viac lenivcov-a este k tomu falosnych...zneuzivaju ludi...
hehehe...nebudem reagovat na teba...lebo,myslim si,ze vyskakuju len ty,co sa maju dobre,a tie mamicky ,co ziju z dna na den ty asi ani nemaju sancu prist tu na forum a popisat ti ake maju problem....pekny vecer...
a to kde si videla, aby stat zabezpecoval pracu, to si vycitala v leninovych spisoch??
maria..... komunizmus vychoval z ludi lenivcov, preto su...... clovek sa nevie spamatat. Ludia stale cakaju ze im stat prestrie pecene holuby na zlatom podnose. Mlada generacia je omnoho cielavedomejsia. Dnes je vysoka skola samozrejmostou, lebo mladi si uvedomuju ze sa treba do zivota vzdelanim vyzbrojit a ti co nestudovali, tak makaju a tiez maju na vyber..
mariaa, zdravotne problemy boli a budu, nikto nie je dokonale zdravy. na to je prevencia, aby si sa udrzala vo forme, lenze na to aj treba vyvinut nejake usilie a nie len natahovat ruku a cakat, co sa stane.
kazdy, kto sulozi a robi deti, predsa musi mysliet na to, ci ich bude schopny vychovat!
pracovat sa nechce, ale sexovat to uz ano! a potom nariekat, ze materska je mala?? to kde sme?
wwww...normalne si ma pobavil/a...
...to, co ja som v zivote robila,ani niektory chlap nezvladne...:0)))).........
wwww,tak asi nevies,ze som niekedy pracovala 24hod. v kuse...:0))))...a nazosypala som sa...:0))))....neviem kolko ty mas rokov,ale pozor,na slova,lebo aj ty raz budes mat 40rokov....a zdravotne problemi tiez neobchadzaju...
lego,tak len jedna vec,lenivci boli a budu...len tolko...:0)))).......pracovala som za komun.a pracovala som teraz tak viem porovnat...
mariaa v dnesnom svete ti nikto pracu nezabezpeci. Moznost zarobit je aj dnes, kto chce, ten si pracu najde. Poznam ludi, co maju tri deti a po dve roboty. neklad tu blbe otazky, ze kde maju dat deti a odkial zobrat peniaze, bolo uz aj horsie - do roboty sa chodilo na siestu a zeny mali aj tri deti, vytrapili sa a predsa to zvladli...Ty by si sa asi zosypala, keby si zila mimo Slovenska, kde ti nikto nic neda a musis hutat a analyzovat ako nalozis so zivotom.
Suhlasim s tebou, hehehehe a navyse si myslim, ze mnoho zien by ani nezarobilo, aku dostava matersku. A tie jednorazove financne injekcie za decko- to ma byt co? Ako k tomu pridu ti, co deti odchovali a nedostali nic? Robili cely zivot a dochodky su mizerne.