aky mate nazor na dnesnu vysku rodicovskeho prispevku,podla mna sa tym percento populacie bude nadalej iba zmensovat.
Matersky prispevok-3rocna almuzna
Tak tato diskusia sa rozprudila totalne nespravnym smerom. Hehehe awww a vsetci ostatni co si myslia, ze materska su do vetra vyhodene peniaze, uz ste nad rozmyslali, co sa stane, ak tento trend nerodenia bude dalej pokracovat? Co si myslite, ze v DE zaviedli tento novy zakon o materskej len tak, lebo nemaju kam s peniazmi? Odvtedy nastal nehorazny baby-boom a sice nie medzi prizivnikmi a nezamestnanymi ako to bolo doteraz, lebo len oni boli podporovani, ale medzi strednou triedou, ktora sa neodvazila rodit deti kvoli financnym nevyhodam. Ak bude trend na slovensku dalej takyto a slovenska politika neurobi nieco proti tomu aby sa nerodili len ciganske deti, tak budu vase dochodky platit cudzinci z indie a pakistanu. Pripade vymreme ako narod.
Ja nechapem, preco sa mariaa v 40 rokoch povazuje za stasriu osobu...?
Ja neurazam starsiu generaciu, nadavam na komunizmus ako system vlady. Neviem preco prekrucas moje slova. Mas pravdu ze tato diskusia nikam nevedie a poprosim doucit sa gramatiku, lebo az do oci to bije.
mariaa, ja sa pridavam k hehehe s tym, ze mamicky, ktore zivoria v prvom rade nemali byt mamickami...Samy roztiahli nohy, tak nech sa nestazuju, ze na to nemaju. Kazdy hovori napriklad na harsanyovu, aka je stetka...Hej, ibaze decko si nechala urobit na rozdiel od tych, ktore sa nechaju nabuchat od pekara, od tazkeho milionara...kazdy ma to, co si urobil, ja sa nestazujem niikde, mam to take, ake som si to urobila.
a viem o vela ludoch,co sa namakaju...tak,ze nebudete urazat starsiu generaciu,ze sme nejaky odvar...ale ja to chapem,aj mi ked sme boli mladi,tak sme na nazory starsich pozerali inak...takze asi tak...pekny vecer...
lego...pozri,ludia ktory su starsi by urcite skor robili...a neurazaj strasiu generaciu...ako mlady,mlady by radsej za malo prace vela penazi...a nechcem ich urazat...ale je to tak...
a necham toho,lebo je to zb.diskusia o nicom...tiez som niekedy makala a nebude mi tu niekto viest prednasku o lenivosti...
S tebou je to ako hrach na stenu hadzat. Dobru no.
to je ten odvar socializmu.
ved ano Maria, lenivcov ktori absurdne cakaju na to kedy im stat prideli zamestnanie, lebo sami ani malickom nepohnu...
Zneuzity je len ten, co sa zneuzit da.