aky mate nazor na dnesnu vysku rodicovskeho prispevku,podla mna sa tym percento populacie bude nadalej iba zmensovat.
Matersky prispevok-3rocna almuzna
No o tom silno pochybujem, ale ako myslite..
aha, no pardon, pred piatimi rokmi este vyplacal zamestnavatel, potom prebrala tuto agendu socialna poistovna.
sarah odkedy materske vyplaca zamestnavatel?? Materske vyplaca socialna poistovna a aj to len za urcitych podmienok..
nemylte si materske s rodicovskym prispevkom. materske vyplaca zamestnavatel, max. po dobu 28 tyzdnov.
martina, rodicovsky prispevok ti bude nadalej patrit v plnej vyske a nie si povinna preukazovat naklady na starostlivost o dieta. to sa vztahuje len na rodicov, ktori poziadali o rodicovsky prispevok po 1.1.2009. kedze pises, ze dcera ma dva roky, ty si on musela poziadat uz cca pred 1,5 rokom.
neviete mi poradiť,keby idem do práce a malú(2roky) mi strážia babky,pracovala by som aj dostávala plný materský?
je pravda ze materska ide na minimalnu mzdu?ak ano tak od ktoreho mesiaca.
Aspektov? Napr. v akom socialnom zazemi clovek vyrastal, ako bol vychovavany, ake ma vzdelanie, ci je zrely, nase nazory su ovplyvnovane aj nasimi zivotnymi skusenostami, ci uz negativnymi alebo pozitivnymi. Ludia su rozni, treba sa s tym naucit zit :-)
a od akych aspektov,to suvisi?mohla by si napisat?ved je to smiesne,kam sa ta diskusia zvrhla.
prave preto,ze kazdy ma pravo,ale tu to tak nevyzera,jeden ma pravo na vsetko a druhy na nic?prepac,ale aky respekt?
Sud, kazdy mame svoj pohlad na danu vec, zavisi to od roznych aspektov. Ja akceptujem kazdy nazor, mame na to pravo.