The new start:)

zuzanely

Ahojte, no ja tiež celkom v pohode, som doobeda cvičila 15 min na orbitreku a potom ešte trochu posilovala, prechádzka so psom.. a ešte som bola aj v meste pešo... :) potom som žehlila :D:D:D A n avečeru som mala božské jedlo a zdravé, cestoviny s tuniakom a čiernymi olivami, hráškom a hríbami, proste super :)

coleet

ahojte :) aky ste mali den? ja celkom fajn...dnes som sa cely den zdravo stravovala, a podvecer som sa bola prejst so psom pri vode...takze super :)

zuzanely

Baby, držím vám palce, ja vám verím tak ako aj sebe verím, dokážeme to :) ja by som ale potrebovala schudnúť apsoň 30 kg, to pôjde ťažšie ale verím že to pôjde :) a že to postupom času dokážem dotiahnúť tam kam chcem, inak celkom dobrý spôsob je ak si kúpite niečo pekné na seba ale bude vám to malé a veeeeľmi to chcete a schudnete do toho ;o)

diannka11

coleet, mozem sa spytat?? kolko vazis a aku vysku mas?? juj zacnem aj ja, lebo tiez by som chcela v lete vyzerat sexi a ovela viac sa pacit priatelovi... taaak baby podme dotoho!!!!

coleet

dianka - no neviem, to sa stava aj mne, ale tet som sa tvrdo odhodla ze to musim zvladnut, a ked dostane na nieco chut tak si z toho troska dam, a mojim cielom je ze ked v lete si budem chciet kupit daake sexi oblecenie tak aby som si ho mohla kupit a aby som v nom vyzerala uzasne, pritazlivo a tak...a to mam stale predsebou ze aka budem ked sa budem drzat svojho predsavzatia...no ale k tomu aby som bola spokojna so sebou tak musim schudnut minimalne 15kg kedze tet som dost pribrala zo zdravotnych dovodov, ale baby hore hlavu spolu to poje omnoho lachsie, a do leta budme krasne a bude to fajn pocit!!!!

diannka11

juj, ale ked ja to neviem... fnuky. baby drzte palce od zajtra.. musim to uz zajtra zvladnut. a zuzanely dikes, si inac zlata holka:)))

zuzanely

DIANNKA a KATIKKA: Baby, budte OK! stáva sa !!! no ja radšej do obchodu nechodím aby som to zbytočne nemala na očiach, a keď sa doma nudím idem vonku so psom, alebo si aspoň zapálim cigaretku, po nej nie je chuť do jedla! Ale to neberte za príklad!! ;)
COLEET: Super, som na teba hrdá :) ani ja som dnes necvičila, ale zajtra budem :o)