Zajtra zacinam zit!Starat sa o seba....!!Kto sa ku mne prida?
The new start:)
zuzanely, ale to sa neda nemat vycitky. dobre kebyze zjem jeden kolac ale ja som zjedla 2 velke cokolady:(((( ja raz ked sa pustim do sladkeho tak neviem prestat, ale ked sa nepustim tak v pohodke len musim prve 2dni vydrzat. joj, ja som taka krava... :((( so ziadnou volou, neviem si proste rozkazat:(( fnuky
Dianka, hlavne nesmieš mať výčitky svädomia že si si niečo sladké dala! Ja som napríklad dnes mala koláč a je to v pohode, ceôý týždeň pravidelne cvičím, každým pondelkom si pridávam na dlžke cvikov a aj si nejaké pridávam ... Ide mi to a som na seba hrdá :)
katikka, ja by som tiez chcela 10kil dat dole. mozno ked sa budeme spolocne podporovat mozno nam to pode lahsie, nemyslis?? ides do toho??
zuzanely, dakujem velmi pekne.... dneska som to nezvladla, ale od zajtra uz musim... ziadne sladkosti. leto sa blizi chceme byt pekne, vsak?!
zuzanely, dakujem velmi pekne.... dneska som to nezvladla, ale od zajtra uz musim... ziadne sladkosti. leto sa blizia chceme byt pekne, vsak?!
teda:Dkolko merias?
som sa pomylila:D
katikka a kolko vazis?
Aj ja sa k vam pridavam :) uz to musime zvladnut leto sa blizi, a v plavkach predsa nechcem vyzerat ako prasa..ja by som chcela vazit 50kg..cize 10 musim dat dole..DRZIM VAM VSETKYM PALCE
ahoj diannka :) držím palce a verím že to dokážeš :)
cauky baby, od zajtra zo svojho jedalnicka vyhadzuejm sladkosti a vecerne prejedanie, drzte prsteky. dufam ze sa mi to podari.