Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

The new start:)

diannka11

katikka, na tie plavky ako si kupim sa uz aj ja tesim. a velmi. juj a zuzanelly to je super a ta brigada pri konoch fakt si to super vymyslela:))))) no jo pomaly pojdu tie kila dole. a este jedna vec, baby akej farby plavky sa vam pacia??

zuzanely

DIANNKA: no sme super, to je pravda, dokážeme to baby :) Ja inak super, včera som brigádovala pri koňoch tak makačka a večer som bola vonku, sladkosti ani ja nejem, ale napríklad včera som si dala z koláča a pohoda :o)
KATIKKA: ja sa tiež teším ako si kúpim niečo nové a pekné na seba :)

katikka

ZUZANELY, DIANKKA tak dufam ze v pondelok alebo utorok budeme mat zase o kilo menej a uz sa tesim ako si kupim nove plavky:) zacala som chodit aj na aerobik..snad pomoze

diannka11

juj katikka a zuzanely sme super. juj si neviete predstavit ako velmi sa tesim:))) a inak ako sa dari?? ja uz som prestala sladkosti jest, a snazim sa vynechat pecivo po tej 15:00. ale ta viete. no ale musim zamakat, vsetky musime a kocice budeme:))

zuzanely

Tak ahoj, no mne to ide celkom v pohode :) včera som necvičila, lebo som nestihla, bola som predávať Narcisy! Dnes mám brigádu na ranči takže bude pohyb...