Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

The new start:)

zuzanely

KATIKKA: No nezačala som dnes, asi tak pred dvoma týždňami a je to naozaj super :) Po strašne dlhom čase som na seba hrdá a normálne mám absťák keď necvičím... :) A tiež ďakujem... spoločne to naozaj pôjde oveľa lepšie, aj keď takto virtuálne :D
JAJA: Ahoj, sper že sa pridávaš, držím palčeky aby ti to vyšlo ;o)
KELEA: No nemylsi si že som sa celé dni prežierala sladkosťami alebo tak, ale nehýbala som sa, nič som nerobila, bola som v strese, problémy v rodine, zdravotné, všetko to doľahne počase na človeka.... :(
DIANNKA: Veru zvládneme :) Uvidíte baby, bude to SUPER !!! :))))))

diannka11

zuzanely dakujem velmi peken za podporuje. samozrejme ze to zvladneme SPOLOCNE to zvladneme, ja ti strasne drzim palceky a uvidite baby do leta budeme kocice, no nie?!?!:))))))

jaja

pridavam sa :)donedavnasa mi darilo dodrziavat zdravy rezim,aj som schudla,ale teraz sa to zas zvrhlo na nezdravu cestu,ale to nic....koncim prave od teraz s tym :)

katikka

zuzanely to ja obdivujem teba..odolat sladkemu nedokazem..a zacala si s dietom presne dnes alebo uz chudnes skor? ja som zacala dnes zjedla som tak do kopy asi 3500KJ..DRZIM TI PALCEKY VAM VSETKYM

zuzanely

DIANNKA a KATIKKA: No baby, poviem vám že vám úprimne závidím :) Ja mám s váhou problém celý život! A až teraz mi trklo v bedni že už to takto ďalej jednoducho nejde, asi je to aj tým že pomaly budem mať 18 rokov a chclea by som nejakú životnú zmenu... Meriam 176 cm a váha je katastrofálna = 107 kg a to som už schudla!!! Ja naopak nemám problém odolať sladkému, stačí mi aj kúsok keksíka a som v poho, ale aj keby som zjedla celý tak nemám výčitky svedomia.. cvičím, posilujem, stravujem sa pravdelnejšie a lepšie. Som na dobrej ceste a hlavne mám ciel :) Babulky, držím vám palčeky, nech vám to všetko vyjde a nebojte, my sa tu navzájom podržíme!!!

coleet

Ahoj, aj ja sa k vam pridavam :) mojim cielom je do leta schudnut aspon 15kg, kedze zo zdravotnych dovodov som tet dost pribrala, a takto sa citim dost hrozne :((( takze dufam ze so spolocnymi silami to pojde :)

katikka

diannka11: presne aj ja neviem odolat sladkemu..niekto sa tu pohorsuje nad tym ze zje jednu tabulku cokolady a je zle..a ja zjem celu cokoladu a nemam problem ani s velkou bombonierou:( je to hrozne ako keby som uz bola zavysla od cukru..dnes som zatial vydrzala ale bojim sa este co do vecera..ako si na tom dnes ty?

sabi: vazim 61 kg a meriam 168cm

diannka11

ja??65kil a 169cm:((( juj a tak by mi stacilo aspon pod 50ist, ved elto sa blizi a predsa nemozem sa do plaviek takato napchat. ty kolko mas kil??? juj no to, ked ja neviem odolat sladkemu, ale uz dost!!!!!!!! DOST BOLO!!! my to zvladneme, co ty nato??? inac ty kolko vazis a meriac???

zuzanely

A diannka môžem sa opýtať koľko vážiš? Ja mám dosť veľké porblémy s váhou a viem aké to je, máš pravdu prvé dve dni na naštartovanie sú najdôležitejšie! JA TI VERIM a musíš si veriť aj TY!!!!