Zajtra zacinam zit!Starat sa o seba....!!Kto sa ku mne prida?
The new start:)
shagya..a ak sa mozem opytat kolko vazis a merias?
no ja mam 15 cize neviem ci sem vekovo zapadam ale podla pisania sa mi zda ze ste trocha starsie..tak snad vam tu nebudem vadit ked sem obcas napisem:D..
moj problem je ten ze vsetci mi sice hovoria aka som chuda ale to len takto v obleceni mozno tak vyzera..ale na konci roka ideme zo skoly do talianska a ja sa normalne bojim dat si plavky..po prve neviem plavat:D..po druhe tym padom ze neviem plavat ziadne nemam ale to nie je ani problem lebo lahko kupim..chcela by som uz tu spominanu kombinaciu hnede a tyrkysove...no ale po tretie mam velke brucho zadok a stehna trocha....a neviem sa prinutit k cviceniu..aj dnes som sa tak najedla ze este ze som doma lebo okrem teplakov by som asi nic nenavliekla:D...aach jaj...
Diannka je mi dnes na nic :(( ty si ako na tom? dufam ze aspon tebe sa dari
katikka, to nevadi... sak teraz sa zatnes a on uvidi v lete jaka budes sexi a mozno to nemyslel v tom zmysle ze mas par kil navyse...
ASTOR pridaj sa k nam...budes nam tu pisat tvoje uspechy aj neuspechy..tvoj jedalnicek a spolu to nejak zvladneme..Inak baby ja som si to dnes riadne pokaslala..byvaly priatel mi povedal ze som uz poriadna baba..nieco v tom zmysle..a co som spravila ja? neze by som cely den nedala do ust nic ale som chytila strasnu zlost a velmi som sa prezrala..je mi z toho na nic..ale teraz som uz poriadne nabrusena..ved on este uvidi somar
shagya: jj tie musia byt krasne hneda+tyrkysova...vdaka:)
astor: ja som mavala ten isty problem, uplne. jeden cas uplne zdravo vsetko, cvicila som aj pochudla ale potom prislo obdobie kedy som zrala zralla a zrala, a aj ked ma brucho bolelo, stale som si nieco dala:(( uz som dalej nevladala.. ale potom som sa zaprela, proste musis si povedat ze nie a ze chces byt v lete chuda a tak a pojde to. najhorsie su vsak tie prve dni. ale ja verim ze to zvladnes:))))neboj..
waaau no ja vam zavidiiiim boze mne sa zrutil asi celi svet celi rok som sa stravovalo zdravo schudla som mala som z toho super pocit konecne sa stravujem zdravo zacala som cvicit a posledne dve tyzdne su strasneeee vzdy len jem a jem a jem same sladke a nezdrave veci uz sa mi neche vobec zit och ja som dnes zjedla vsetko co sa dalo a zajtra asi nebudem jest nic viem je to strasne zle ale neviem co mam robyt stale ked som doma ma prepadne panika a iba jeeeem a uz ma boli brucho nevladzem sa pohnut a este vzdy by som jedla
no troska sa vam sem do toho pripletiem:D...
podla mna su na plavky pekne farby hneda s tyrkysovou alebo hneda so zlatou...a pre tych so su opalenejsi aj biela...
jj cervena a cierna su velmi peken farby a co poviete na taku hnedu s cervenou??
Baby, to som ja zuzanely, len som sa konečne aj regostrovala a toto ss som tam dala len tak, bo mi napísalo že ako zuzanely tu už som len som akosi zabudla moje staré hoslo.... :D