The new start:)

diannka11

dakujem baby za rady. od dnes brusakujem. chcem sa este opytat, je dobre vajicko?? ja len tak, lebo rano som si dala 2rozky s vajickom.

coleet

no baby, ja som dnes takmer nic nejedla len jogurt a ovocie, cely den som mala plno veci vybavit tak som sa dost nabehala a vecer som sa bola korculovat, dianka ja sa zajtra chystam ist si kupit taky pas neviem presne ze ako sa to vola dava sa to na brucho sluzi to nato ze ked clovek cvici aby sa rychlejsie a lepsie zapotil, ja zvyknem cvicit brusaky to je asi najlepsie, alebo este s prstami sa dotykam k zemi aj to je fajn...

zuzanely

KATIKKA: 2 tégliky bieleho jogurtu, potom ich umyješ a utrieš a dva tégliky polohrubej múky, 2 vajcia, 1 ČL soli a 1 ČL sody bikarbony, to zmiešaš dokopy a roztiahneš na vymastený a pomúčený plech, ja som na to dala, čo som urobila (zmiešala som olivový olej, retlačený cesnak a čerstvú bazalku) a na vrch podľa chuti :o)

katikka

Baby ja som sa prave vratila z aerobiku..dnes som zjedla len jablko, ananas a nejaky krevetovy salat a uz idem spinkat tak tento den som bola naozaj dobra:)

SHAGIA ved si uplne chuducka..ja chcem tiez tolko vazit:)

ZUZANELLY ty vies robit dietnu pizu? das mi moja recept? :)

DIANKKA ja cvicim na brucho 5-6 krat do tyzdna a mam ho uplne ploche...horsie je to so zadkom a stehnami..ale necvicim nic tazke len 30 zenskych brusakov 30 bocnych a 30 sklapaciek..

zuzanely

No ja tiež v pohode :) dnes som si aj ja dala horalku, lebo som šla pešo na ranč a tak trochu na energy :D a tam sme opäť makali tak pohodička :) a na večeru som chcela robiť pizzu z dietneho cesta kde sa dáva biely jogurt ale pokašlala som to, lebo namiesto sody bikarbony som tam tresla kyselinu citronovu, tak to chutilo divne :D:D:D

diannka11

taak babenky, ja som zotial spokojna, aj ked to sladke som si dala, ale iba jedno za cely den. trosku som to pokaslala, ale som spravila brusaky 250, myslite ze staci??? baby, ako mam schudnut z pneumatik okolo brucha?? ake su na to cviky a za ako dlho sa do ta zhodit?? a drzim vsetkym prsteky. baby piste ako sa vam dari:)))

coleet

ahojte, vidim ze sa vam dari to je super, ja som zatial zhodila kilo tak dufam ze sa to rozbehne...hlavne je aby sme boli optimistky :)

zuzanely

No ale každému sa hodí aj iná farba, musíte to brať aj tak :) ale hnedá a tyrkysová to musí byť super :) ale aj hnedá a staroružová celkom OK :)
ASTOR: jj, pridaj a k nám :) spolu nám to ide ľahšie :o)