Zajtra zacinam zit!Starat sa o seba....!!Kto sa ku mne prida?
The new start:)
katikka: ja ani neviem povedat ako velmi sa na seba hnevam .. vsetko v poho vcera a dnes to tak dodrbem:(( juj ale od zajtra uz nie, boze ale ked ja nemam pevnu volu, baby poradte co mam robit aby som sa nenapchavala?? poradte ja ked sa nudim ta cely cs jema neviem sa zastavit:((((( nenavidim sa...
ahojte :) no ja som si dnes nakupila bona vita - active - chlebicky, rohliky,..a to som dnes jedla aj s cotagecheesom na ranajky, pak naobed som mala halusky so salatom, a na olovrant ovocie, a momentalne sa napchavam s mrkvou... no ale dnes som nemala cas na cvicenie :( ale zajtra si snad ten cas najdem, vlastne dufam, jaj a od dnes som sa rozhodla ze ziadny chlieb a ani pecivo nebudem jest ono to nahradim s tymi hore uvedenymi produktmi ktore mi aj celkom zachutili
DIANKKA ja tak isto :(( mala som tiez nejake medove pecivo a bola som na mensej oslave tak som vyzierala chipsi:(( ach jo som zo seba znechutena
jooj baby, ja som to posrala. vcera vsetko supa, jednicka , ale ta dnes som si kupila take pecivo plnene cokoladou, a nie jedno ale 4 a este siestu xxl:((( joja teraz som sa tiez napraskala. :(((( joj taka znicena som z toho:((( dufam, ze vam sa lepsie dari.:)
Diannka a Coleet: baby, tak ako ste dnes prežili dník? :)
cauky coleet:))) presne tak, kocky budeme v lete.
zuzanely, presne tak, spolu to zvladneme:ä
DIANNKA: no veru, presne, takto to ide oveľa ľahšie, choím sem na toto forum pravidelne a vždy sa teším keď niečo nové niekto napíše, hlavne tie úspechy :)
COLEET: Ahoj, no ja hlavne cvičím na orbitreku, potom posilujem a skáčem cez švihadlo, jesť by sa malo 5x denne po menších dávkach (raňajky, desiata, obet, olovrant a ľahká večera) :o)
zuzanely, normalne sa uz tesim. je to super ked sa s niekym podporujes ako ked si na to sama. tesim sa uz na leto:)))))juj babiky zvladneme to:))