Je to asi divne,ale mam 16 rokov 168 cm.Chcela by soom byt modelkou,lenze na to potrebujem minimalne 170 cm.co mam robit?asi to nie je problem,ale ak sa tu nahodou niekto zdrzi mohol by pridat komentarik.dakujem
Chcem narast!
Ahojte kočky, vôbec sa netrápte, ja mám 165 a pracujem ako fotomodelka a vy čo máte 16 ročkov, určite ešte 2-3 cm vyrastiete, len sa nehrbte...a Verešová me 168 a kde je...
Áno je to pravda že Pilatesove cvičenia opticky natiahnu postavu, odporúčam..Nielen kvôli výške ale tam ide o lepšie držanie tela a to aj keby si nebola modelka je fajn.
Narásť sa Ti asi nepodarí ale možno to ani nepotrebuješ,
máloktorá modelka je šťastná a Ty môžeš
byť celkom v pohode aj pri výške 168cm..nie je to veľa ale v živote to máš oveľa jednoduchšie akokeby si nedočiahla na regál v supermarkete ako niektoré menšie žienky, ktoré mne pripadajú vždy ako milé živé striebra, alebo nemohla zohnať topánky na osmičku nohu pri takej úžasnej výške,veľa z týchto obrovských žien po pôrodoch priberie. Mnohé/nič v zlom/potom vyzerajú dosť "nápadne",zatiaľ čo pri Tvojej výške z rady vytŕčať nebudeš...
Musíš si trochu prehodnotiť svoje priority, ak nie si spokojná teraz ani pri výške 180cm by si nebola. Zober to z iného konca.
V čom si ešte dobrá okrem toho že si pekná??????????Iste to nájdeš
myslite ze chalani rastu dlhsie ako my ?? aj po osemnastke?
mam 167cm..asi...mama ma tez 167 a otec ale 180..maaaam 14 rokov....je mozne ze za rok alebo dva budem mat nad 170cm?
ja mám 15 a 160 cm, no čo už, ked nenarastiem tak nie :D skúste cvičit pilatesa, to je fakt dobré :)
moja zlata aj ja som chcela narast no zastavila som sa na 155cm ma tiez 16 ale uz si z toho nic nerobim!!!
mam 14 rokov a asi 162cm...mama ma 165 a tato 180...co si myslite kolko este vyrastiem??...boim sa ze nie moc :(..existuju na to nejake lieky??ak ano co stoja?
trebajest to vies odkial o tych zemiakov??podla mna je to blbost..mne sa to nezda
treba jest vela zemiakov, rastie od nich hlava aj po chvili. za mesiac ti hlava narastie zo 3 cm a budes mat 170 cm. drzim palce
ja mam 15 rokov a mam len155 cm. Som z toho velmi nestasta. Otec mi stale vravi, ze este narastiem, vraj aj on zacal rast na strednej dovtedy bol najmensi a teraz ma 180cm. Ale zas chalani zacinaju rast neskor.Tak viem :(