Je to asi divne,ale mam 16 rokov 168 cm.Chcela by soom byt modelkou,lenze na to potrebujem minimalne 170 cm.co mam robit?asi to nie je problem,ale ak sa tu nahodou niekto zdrzi mohol by pridat komentarik.dakujem
Chcem narast!
Ach jaj mna zasa trápi opačný problém. Meriam 178cm, vždy som bola najvyššia v triede a mala som z toho vždy komplexy. Myslím, že nižšie ženy vyzerajú oveľa nežnejšie a zraniteňejšie, proste ženskejšie. Moj manžel meria 188 a cakame babatko,teraz mam len strach,že nase dievčatko bude este vyssie ako ja.:/
joj babeny,vy ste vtipné:)...ja mám 18 a ani 160 cm
ja som tiez rozmyslala nad modelingom ale mam len 162cm a 13rokov:(...u mna to asi nebude mozne=((..ale pocula som ze treba jest ceralie a potravinu kde je vela bielkovin
AHOJTE - Ja mam 14 rokov som 9-cka a mam 170 cm . Je to dost malo lebo tiez chcem byt modelkou .Dokonca ma aj vybrali z jednej modelingovej agentury a povedali ze ked trochu podrastiem bude to super . Len sa bojim ze nepodrastiem ! Ja chcem byt vysoka a neviem ako to ovplyvnit ... asi tazko heh
aj ja cem narast
kikulka dufam :)...myslis ze za 2-3 roky vyrastem nad 170cm??
lindsay si ešte dosť mladučkáa vo vývoji,neboj,určite ich ešte dorastieš
hmm asi mas pravdu...treba sa nad tym zamysliet..ale ja by som chcela vyrast
Milá Lindsay, ty si nezaslúžiš merať ani "len" tých 162cm. Aj ja chcem narásť a to sa mám kvôli tomu obesiť, že ako 29-ročná meriam len 144cm a všetci naokolo sú odo mňa o dve hlavy vyšší. Naozaj nechápem, že ľudia s normálnou výškou hľadajú problémy tam, kde nie sú. Nič v zlom, ale priala by som im, aby na chvíľu skúsili, aké je to mať skutočne nízky vzrast tj. byť menší než 150cm.
cawteee...chcela by som narast..mam 13,5 roka a len 162cm =(..moje kamosky maju cez 170cm...co mam robit aby som rychlejsie narastla??ake potraviny mam jest??