Je to asi divne,ale mam 16 rokov 168 cm.Chcela by soom byt modelkou,lenze na to potrebujem minimalne 170 cm.co mam robit?asi to nie je problem,ale ak sa tu nahodou niekto zdrzi mohol by pridat komentarik.dakujem
Chcem narast!
Čus mam 11 a meriam len 139cm a v triede mam 10 ročného ktorý meria 148. Boha jak mam narasť pyta sa vela z vás ale dam vam radu veľa sa hybte min 5km za deň. Chodte skoro spať a a možno skúste vydržať bez pšenice a laktózi tak týždeň .Ja nejem ani nepijem pšenicu a laktózu 2roky a je to super. jasne občas si dam pizzu ale vačšinou bezlepkovú takže bez pšenice. Nie som alergický ale pšenica nieje dobrá. A si to nechapete ked vam mama a otco hovori daj si chlebík je zdravy.=nemislim to ze vam chcu zle ale asi otom nevedia=No toď asi odomňa všetko ak sa chcete porospráva´t tak napíšte na max.sopira@gmail.com - flonka012@gmail.com alebo na sushiman.sopira@gmail.com len zajtra 28.10 idem na trening takže keď niekto bude mať záujem tak pište od 11:30 diky BTW:som rád že ste si našli chvilku a prečitali môj text dik. Čau _MaXiMuS_
Pocuvaj ja meriam 172 a v modelingovej agenture mi povedali ze este musim narast asi 5 centimetrov aby som sa tomu mohla venovat . A ano mozno hovoria ze od 170 cm a urcite si radsej vyberu niekho kto ma 175-180 ako niekoho kto ma nejakych 170 cm. A primer výšky žien je 165 cm , tak nezúfaj.
ahojte mam 10 rokov a mam okolo 133 cm ale chcem vyrast lebo moji spoluziaci su o hlavi vyssi co mam robit?? poradte prosim a co najrychlejsie? :( :( :( :( :( :( Dakujem
Ahoj IlIliLKA ja mam tez 145 cm. A rodicia mi velmi pomohli tym ze isli za doktorkou a poziadali o rastovy hormon.. musela som cakat kym to schvali poistovna ale schvalila a us sa nwm dockat kym to pride.. dufam ze narastiem do tych 160cm.:) A aj ty sa povypituj,najdi si na strankach RH.A chod tym ku doktorke ak hey tak uvidis ze ti to pomoze :D.. ale hlavne nestracaj moznost :) tak ahoj maj sa dobre
Cawtw ludia..keby ste mali šancu o rast tak by ste požiadali o rastový hormon,ktory moze mat niake nedostatky v tele??? :( .. ja neviem co mam robit prosim vas pomozte alebo mi poradte..pls.:( vela casu nemam prosim chcem mat aspon 167cm.. prosim..napiste mi budem tieto prispevky citat kazdy den dokym mi niekto neporadi. prosim .rodicia mi nerozumeju a hovoria ze to je hlupost a nechu asi aby som bola vysia nechcu mi asi dobre alebo aby som bola stastna... poradte.. STE MOJA JEDINA ŠANCA.. PROSIM..
no lilly asi z teba modelka nebude, nemyslim si, ze by si to ovplyvnila nejako v 16 ...1 no 70 je pre modelku aj tak malo malicko, modelky su vysoke zeny, nad 175
ale mozes byt fotomodelkou, tam netreba mat super vysku
ahojte. budem mať 14 rokov a stale mám iba 146cm. či budem mať ešte niaku šancu.Mojím snom je mať 166cm. A jedna baba mala v príspevkoch že podala poisťovni žiadosť o rastový hormon, že iba do 150cm sa to dá.A ja neviem čo mám teda robiť tak mi pomožte. PLS.. Urobím preto všetko..:(
mam 15 rokov a mam len 150cm .... vsetky spoluziacky su vyssie a ja pri nich vyzeram ako male decko ..... neviete ako by som mohla este narast ? bojim sa ze taka ostanem :(
ahoj,mam 15 a 170cm, moji rodicia maju okolo 173 & 178cm ,je sanca ze aj ja budem mat aspon tych 175cm??
Hmm... Ja mám 201cm. To by ste asi nechceli čo? :DDD