Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam toho uz dost!!!

Príspevok v téme: mam toho uz dost!!!
kiwemai

o5 nastal ten cas, ked sa mi nexce zit...a asi to aj tak navzdy ostane...nenavidim mojho otca, neznasam ho...vzdy nam len ublizoval a potom sa hral na svateho...sama pretvarka...vycitky...hadky...podcenovanie...dirig ovanie...vnucovanie... a o5 vycitky... sak uz sa tak citim, ze ani nemam pravo na zivot...potom je dobry, ale to len xvilku a potom sa uz nevladze pretvarovat, aky v skutocnozti je a zase...kvoli nemu odisla prec moja sestra a kvoli nemu odidem aj ja...este rok vydrzat doma, potom ma cakaju slzy v ociax, ze nepojdem na vysku...lebo aj keby ma prijali, tak by som prisla aj o tu stipku energie, ktora mi este ostala - vycital by mi, ze ma musi zivit...a to mna nebavi pocuvat...a nexam na Slovensku moju lasku...a tym sa moj zivot skonci...a to bude posledna kapitola mojho zivota...mam dojem, ze zivot sa toci len okolo penazi, zloby a pretvarky...mam toho vazne dost!!!

damaxy

a chceš sa rozprávat s ním,porozmýšlaj čo to spôsobilo,či to tak necháš alebo zmeníš.Jediné čo ja neospravedlnujem je alkohol

damaxy

Inak často krát sa človek hnevá ked si nevie poradit so situáciou,vtedy všetkých obvinuje a hladá príčiny.A stačí si povedat,no tak toto som asi neurobila najlepie a hotovo,priznat si svoju nedokonalost.Ostatní ta začnú utešovat a to ti dá novú silu hladat dalšie riešenie a vyjde to až na piaty krát.no a čo?

kiwemai

mnooo, to som mohla...ale potom by uz prisla za mnou do kuxyne a zohriala sebe aj mne...poznam jej tahy:)aspon zvycajne to tak bezi...a ked nepozera nic take dolezite v telke, tak by tak aj urobila...az prilis sa o mna a do mna stara a to jej potom vycitam, lebo mi to lezie na nervy...musim sa krotit...

kiwemai

paci sa mi, co tu pises...asi som sa uz ukludnila...pred xvilkou som si bola v xladnicke po nieco, supla som to do mikrovlnky a nezabudla hned mamke povedat, ze : "mami, nemusis vstavat...kludne sed:)" lebo ona by bola sxopna vstat a pomoct mi dat to do mikrovlnky:) :) ved to dokaze aj 2-rocne decko...zapnut mikrovlnku:)

damaxy

kiwemai,ludia môžu všetko,ale ty nemusíš z toho nič prijat,rozumieš dôležité je čo si pustíš do hlavy a ako dlho to tam opatruješ.

damaxy

17 a 16 ročné ved ja viem,že nie deti si myslela,ale vidíš odpoviem celkom inak a vyhnem sa odpovedi,ktorú si chcela počut.

damaxy

všetko je vec komunikácie a nie veku aspon v mojom prípade.Netreba čakat do staroby,že možno zmúdrieš,treba sa o to snažit od narodenia.