o5 nastal ten cas, ked sa mi nexce zit...a asi to aj tak navzdy ostane...nenavidim mojho otca, neznasam ho...vzdy nam len ublizoval a potom sa hral na svateho...sama pretvarka...vycitky...hadky...podcenovanie...dirig ovanie...vnucovanie... a o5 vycitky... sak uz sa tak citim, ze ani nemam pravo na zivot...potom je dobry, ale to len xvilku a potom sa uz nevladze pretvarovat, aky v skutocnozti je a zase...kvoli nemu odisla prec moja sestra a kvoli nemu odidem aj ja...este rok vydrzat doma, potom ma cakaju slzy v ociax, ze nepojdem na vysku...lebo aj keby ma prijali, tak by som prisla aj o tu stipku energie, ktora mi este ostala - vycital by mi, ze ma musi zivit...a to mna nebavi pocuvat...a nexam na Slovensku moju lasku...a tym sa moj zivot skonci...a to bude posledna kapitola mojho zivota...mam dojem, ze zivot sa toci len okolo penazi, zloby a pretvarky...mam toho vazne dost!!!
mam toho uz dost!!!
a vyzerám?
patrick urob krok spet na zoznam tém a potom klikni založit novu temu takže skús
:) niesi az taka stara? :)
ja ti dám u starších xixi
LUDIA...POTREBUJEM NIECU RADU....DNES RANO KED SOM SI CISTIL ZUBY TAK SOM ZISTIL,ZE MI ZACAL RAST NOVY ZUB!! A TO NIEJE VSETKO,ZACAL MI RAST TROCHA MIMO..DOLE AKOBY Z DASIEN.Z VNUTORNEJ STRANY..AKO JE TO MOZNE?? CO TO JE??
u starsix to tak vraj vazne bezi, ze furd von oknom vykukuju...:) mno co uz:) aspon viem, ake bude jedno z mojix novyx hobby v buducnosti:)
patrick,už sme ti odpísali a ak chceš skús si založit novú tému a možno tam bude viac hláv viac rozumu
ano,všetko sa dá naučit a mnohé naučíš aj svoje okolie,naučiš ich rešpektovat ta.
Ak nechceš byt taká ako tvoji rodičia,tak už teraz na tom pracuj.Inak aj ja pozerám kto ide po ulici,či už ide poštárka a zasa tá pani čo včera a aj ten pozerá do našej záhrady.ty pozeráš po chalanoch a my čo sme vydaté po tom kto zastane aby nás vykradol.xixixi na odlahcenie
LUDIA...POTREBUJEM NIECU RADU....DNES RANO KED SOM SI CISTIL ZUBY TAK SOM ZISTIL,ZE MI ZACAL RAST NOVY ZUB!! A TO NIEJE VSETKO,ZACAL MI RAST TROCHA MIMO..DOLE AKOBY Z DASIEN.Z VNUTORNEJ STRANY..AKO JE TO MOZNE?? CO TO JE??