Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam toho uz dost!!!

Príspevok v téme: mam toho uz dost!!!
kiwemai

o5 nastal ten cas, ked sa mi nexce zit...a asi to aj tak navzdy ostane...nenavidim mojho otca, neznasam ho...vzdy nam len ublizoval a potom sa hral na svateho...sama pretvarka...vycitky...hadky...podcenovanie...dirig ovanie...vnucovanie... a o5 vycitky... sak uz sa tak citim, ze ani nemam pravo na zivot...potom je dobry, ale to len xvilku a potom sa uz nevladze pretvarovat, aky v skutocnozti je a zase...kvoli nemu odisla prec moja sestra a kvoli nemu odidem aj ja...este rok vydrzat doma, potom ma cakaju slzy v ociax, ze nepojdem na vysku...lebo aj keby ma prijali, tak by som prisla aj o tu stipku energie, ktora mi este ostala - vycital by mi, ze ma musi zivit...a to mna nebavi pocuvat...a nexam na Slovensku moju lasku...a tym sa moj zivot skonci...a to bude posledna kapitola mojho zivota...mam dojem, ze zivot sa toci len okolo penazi, zloby a pretvarky...mam toho vazne dost!!!

damaxy

Patrick,ja neviem,ale sestre kedy si tiež narastol takto zub nejaký akoby zub a vytrhli jej ho,no to musí vidiet zubar,bežkaj hned v pondelok a daj vediet

damaxy

Vieš aj to je dačo,ale nie ironický súhlas,skús to zobrat akože vážne to mamicka tak myslíš a si si istá,že to bude dobre,máš s tým skúsenost,určite mi to neublíži.Alebo to zneistí toho druhého,alebo začne ustupovat alebo je to fakt a potom je to o.k. Nemôžeš vidiet v každom strašiaka.Skús s komunikáciou a ja by som aj telefonovala pred mamou a uvidela by som čo urobí.Možno aj odíde.Tolko toho môžeš poskúšat niečo určite nájdeš čo vás vyslobodí obe strany.Jednej pomôže a druhej otvorí oči.Ja mám podobné skúsenosti,preto si dovolím ti o tom písat.No niektorí sa stále urážejú a to je chovanie nie dospelých ludí.Dospelí skutočne vedia komunikovat.Aked sa chcú dohodnút dohodnú sa

patrick21

LUDIA...POTREBUJEM NIECU RADU....DNES RANO KED SOM SI CISTIL ZUBY TAK SOM ZISTIL,ZE MI ZACAL RAST NOVY ZUB!! A TO NIEJE VSETKO,ZACAL MI RAST TROCHA MIMO..DOLE AKOBY Z DASIEN.Z VNUTORNEJ STRANY..AKO JE TO MOZNE?? CO TO JE??

damaxy

pokús a pridaj aj svoje,nedaj si zastrie rozum hnevom,ja som tak robila potom bolo so mnou zle nedobre a teraz to už riešim s chladnou hlavou,vieš toto je sebazničujúce seba,nie druhých.Máš čo robit,no neustupuj.Jednoducho zatni opatky a rozmýšlaj.

kiwemai

s nimi rozhovor o pravidlax? eee...cim som starsia, tym ma viac trapia, lebo si myslia, ze oni maju vzdy pravdu a vsetko vedia...a jedine sukromie je kupelna, no ked mamka pocuva za dverami...z mojej izby toho pocut este viac a sepkanie do uvahy nepripada:) preto radsej pisem sms:) a uz ani dennik nepisem, lebo ju zacinam podozrievat z toho, ze ho vypatrala...jeden som uz znicila, no este jeden dennik musim zlikvidovat...dufam, ze neprecitala...:( ale dakujem velmi pekne za povzbudenie:) pokusim sa vziat si tvoje myslienky k srdcu...

damaxy

A čo tak zmenit reakcie,vieš aké to bude prekvapit,nie protitlakom ale súhlasom.Možno by si to mohla skúsit a daj vediet.ako ame my hovorili na volejbale zmena postavenia vždy pomôže