mam toho uz dost!!!

Príspevok v téme: mam toho uz dost!!!
kiwemai

o5 nastal ten cas, ked sa mi nexce zit...a asi to aj tak navzdy ostane...nenavidim mojho otca, neznasam ho...vzdy nam len ublizoval a potom sa hral na svateho...sama pretvarka...vycitky...hadky...podcenovanie...dirig ovanie...vnucovanie... a o5 vycitky... sak uz sa tak citim, ze ani nemam pravo na zivot...potom je dobry, ale to len xvilku a potom sa uz nevladze pretvarovat, aky v skutocnozti je a zase...kvoli nemu odisla prec moja sestra a kvoli nemu odidem aj ja...este rok vydrzat doma, potom ma cakaju slzy v ociax, ze nepojdem na vysku...lebo aj keby ma prijali, tak by som prisla aj o tu stipku energie, ktora mi este ostala - vycital by mi, ze ma musi zivit...a to mna nebavi pocuvat...a nexam na Slovensku moju lasku...a tym sa moj zivot skonci...a to bude posledna kapitola mojho zivota...mam dojem, ze zivot sa toci len okolo penazi, zloby a pretvarky...mam toho vazne dost!!!

kiwemai

no, to je pekna vyhoda...preto sa tu rada "zastavim", pocitam, popisem...ludia ma tu nemozu odsudit na 100 percent...a to sa mi paci...

damaxy

vieš ja beriem ludí ako partnerov na prácu na rozhovor a snažím sa ich poznat a prispôsobit,no sú aj takí,že sa nedá fakt sú aj takí?

damaxy

to je výhoda internetu a preto ho mám rada,lebo sa môžem rozprávat s hocikým,a všetci sme si rovní,vidíš ty ma berieš ako partnera ja teba tiež takže to čo je očiam neviditelné je fakt lepšie