Sú aj malé prsia vzrušujúce?

olga

Ahojte.Velmi dobre skusenosti mam s pripravkom Prsia extra linia.Je to na rastlinnej baze a navyse super na formovanie postavy. Robim recepcnu v hoteli Spirit, kde predavaju tieto vyzivove doplnky a kde sa aj vyrabaju a zeny to tu dost beru.

luculaa

dada a kolko stoji dostat ho v lekarni? a nic ani ti nie je zle a tak vôbec nic total v pohode? inak to je co za liek abo co?dik

dada

kupila som si decolen,presli 2 tyzdne a prsia mi poriadne narastli - bez akychkolvek vedlajsich ucinkov.odporucam vsetkym babam,dost mi aj stuplo sebavedomie :)

janík

v akupunktúre sa hovorí,že prsia nerastú vtedy, keď špatne pracuje žalúdok,západná medicína-vraj preto,že sú cysty na vaječníkoch,ani jedno nemám overené,ale keďže ine možnosti asi niet,treba to vyskúšať.Keď už iné nezískaš,tak si preliečiš žalúdok a v druhom prípade tiež niebude zle zbaviť sa cyst!!!!

moon

mne sa zvacsila ako som pribrla 5kil asi o jedno cislo ale poviem vam ze o chvilu som chcela spat tie povodne.schudla som to a akosy mam pocit ze by som bola radsej este chudsia a mala ich este mensie.mojmu chlapovi sa pacilo ked som mala vacsie ale to neznamena ze sa bude so mnou rozchadzat kvoli prsiam.chlap ktoremu zalezi len na tom-kaslite na takeho

luculaa

tak holky ja vam poviem ze mam take prsia ze to ani nie su prsia proste total ze nic mamina mi vravi ze nemozem mat aj prsia ked mam dzivu postavu tvar a bla bla ze to by som uz dokonala bola dobre ale ine holky maju to vse a prave vcera som sa o tom s priatelom bavila a on povedal hej maju ale su bud hlupe alebo sa nevadia milovat hehe ibaze ani my sme sa este netoto ale on povedal ze to je ine lebo ja este nic:D dobre ale s5 k tomu citala som ze aj od nejakych tabletiek sa zväčsia prsia je to pravda alebo iba taky blabol aby sme si to kupovali? prosim odpiste diiik

BIBIKA

neexistujú lieky na rast prsníkov...decolen je možno zčasti bylinkový prípravok ale neviem o tom že by jeho hlavná zložka - brečtan mala nejaké účinky na rast prsníkov...veď ke%d uvažujeme logicky, prsník je tukové tkanivo a mliečne žľazy. Žľazy sa naplniaa zväčšia keď je žena tehotná a tukové tkanivo sa zváčší ak priberieme...takže pochybujem že nejaké prípravky okrem pribratia :-) zaručia zváčšenie pŕs...