Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
No fakt nechapem ako môže byť niekto taký tupik a mysliet si ,že z nejekej sypačky mu narastú prsia?!Ja mam nulky a som spokojna.Muž ich ma akurát do ruky,odkojila som s nimi 2 deti-takže svoju hlavnú funkciu plnia.A s velkými sa neda ani behať,v lete sa pod nimi potia a podobne.Treba zohnať kvalitnú podprsenku a pohodička pohoda.
Ahoj Marian .. rozhodne jej nic taketo nekupuj .. na jednej strane take nic neexistuje a ak tak je to nejaky podvod ako vytiahnut z ludi peniaze .. a na druhej strane by si tak len v jej mysli potvrdil ze nieco naozaj nie je v poriadku .. skor je skus povedat nielen ze ti to nevadi ale aj jej hovor ze su najkrajsie (ci povedz na nejaku prsnatku ze sa ti take velke poprsie hnusi :) Inak skutocne pomaha napr. pivo, pribratie par kg ci uzivanie antikoncepcie. Jedine co by este mohlo byt ako darcek tymto smerom mozno podprsenka push-upka .. ale to musi sama odskusat. Kompliment vsak zaberie viacej a radsej ju zober na dobru veceru ako kupovat nejake "zazracne" masticky. Peknu narodeninovu oslavu zelam :)
Ahojte moja kocka sa moc trapi ze ma male prsia aj ked jej hovorim ze to nevadi ale stale ju to trapi.Za tyzden ma narodky a tak jej chcem spravit radost a kupit jej nieco na rast prs.Existuju neake lieky nato?prosim odpiste mi na mail prosim.vy mi urcite poradite daka?Marian228@post.sk prosim vas poradte mi a napiste ako sa volaju neske lieky este raz vdaka
Ale dievčence, nesmúťte, nad tým, že máte malé prsia. Kamarátka má veľké a myslím tým naozaj veľké a veľmi často sa sťažuje, aké má vďaka tomu "daru" problémy. Už dokonca rozmýšľala o zmenšení pŕs, zo zdravot. dôvodov. Aj keď nemám veľké prsia vôbec ma to netrápi.Veď život nie je o veľkosti pŕs!
ja mam taky male a partnerovi to nerobi problem,niekedy sa o zväcsovani bavime ale nic z toho,pohra sa rad aj s malymi.na velkosti nezalezi,tak ako u muza tak aj u zeny!!"!
mila mima. ja mam tiez 20, a rovnaky "v podstate problem". uz to ale nepovazujem za nieco, co by ma trapilo, i ked kedysi som mala pre ne naozaj kompex... nevedela som si napriklad predstavit, ze ma uvidi nahu nejaky chlap. vsetko sa ale zmenilo s pribuajucimi skusenostami. prvych parkrat v posteli s chlapom somnad tym cely cas rozmyslala, co si asi mysli. vzdy som ale-ani sama neviem odkial-mala tolko sily, ze som to nedala znat, ze ma to trapi, ze na to myslim. a poviem ti, o tom je to. mala som 8 chlapov, s velmi peknymi telami, a ani jedenjedinykrat sa mi nestalo, ze by mi povedal na ne nieco negativne. vidia, ze som s tym v podstate zmierena, je to sucast mojho ja, takato som. treba sa uvolnit. nie len v posteli a bez siat, ale aj v zivote. totiz, myslim si, ze okrem implantatov s tym nic nenarobime, neporastu, ved ani antik. nezabere u kazdej. ja mam mozno stastie este v tom, ze inak mam postavu sumernu, cize:v posteli viem uputat inymi castami tela, v zivote zas ako clovek. s mojimi malymi prsickami som zmierena, a mam ich rada ake su. podla mna, ked sa kazda takato zena akceptuje sama aka je, budu ju taku povazovat za krasnu, a jej prsia tiez. samozrejme, pokial je v kontakte s inteligentnymi chlapmi, kt. maju srdce. primitivnejsi, ano, najdu sa, mozno budu mat hlupu poznamku, ale ti nas nemusia naozaj trapit :) hlavu hore, toto nie je dovod na trapenie, ved niekazdy moze byt dokonaly. a co tie zeny s nadhernymi prsiami, co maju rakovinu, dakujme bohu za to, ake sme.
mam male prsia, asi tak ze skoro vobec nic a to mam uz skoro 20. mam z toho komplex,, bo chalanom sa vidia len velke a sa hambim nosit obtiahnute veci.. ach jaj je to hroza..i ked mam partnera kt sa pacia,,ale ja sa chcem pacit aj okoliu, nie len jemu..
ahoj olga...chcela by som vediet co to stoji a ci fakt s toho narastu prsia
mne sa paci vsetko co je male :) ale je fackt pravda ze ide o to ako pristanu tej danej babe. Takze klud dievcata!
vie mi niekto povedat kolko stoji decolen?