Sú aj malé prsia vzrušujúce?

ashlee

ak si dobre pametam hormonalna antikoncepcia sa moze zacat uzivat asi po 6 mesiacoch odkedy dievca prvykrat dostane menstruaciu moja gynekologicka mi povedala ze prsia zvacsuju Jeannine ale vraj sa od nich pribera a 1 balenie stoji 900korun...beriem decolen ale zatial mi vobec nepomohol uz neviem co by som este mala vyskusat neviete mi poradit?

matka

ahoj ,cem sa spytat od kolkych rokov sa moze brat antikonc.Mam tiez male prsia mam 14 no za chvilu 15 a cem aby sa mi aspon trochu zvacili lebo je to hroza a predaju mi ich v lekarni len tak volne ????a kolko to stoji???pls odúpiste mi

tara

no ja patrím tiež medzi tie, ktoré nemajú prsia ani do ruky, sú dni keď ma to hrozne štve, že prečo práve ja, ale zase na druhej strane aspoň tak zistím, či ma môj budúci rád preto ako vyzerám, alebo preto aká som....

venuša

Aj ja som si všimla že sme mimo temy.A v tej druhej teme by si mi nevedela poradit?Najdes ju v Krase-kozmetika pod nazvom Celulitid

asti

no ja som mala cystu na vajecniku (toto sme uz asi total ina tema xi), nevedela som o nej, praskla mi a museli ma operovat..potom som mala dalsiu a tak som zacala brat tabletky..a odvtedy je to v poho...radsej sa daj vysetrit, aj ked mozno ta neboli podbrusko od cyst..

venuša

Juj,aj ja sa bojim císt.Hlavne teraz ma casto boli podbrusko,hlavne pri pohl.styku.Uz sme skusali vselijake polohy.ale aj tak.Musim zajst k lekarovi,len musim pockat dovolenku. :-)Aj moja kamoska mala cisty od antikonc.Hoci ja teraz neberiem ziadne.

asti

ja mam mercilon, som mala cystu tak mi taketo predpisala, a co ja viem ci je nizko alebo vysokohormonalna xi..:o)) velmi to neriesim..:o)
utekam na obedik, potom sa kuknem papa zatial xi

venuša

Ani ja by som si nedala silikony,nikdy by som nepodlahla operacii,ak nemusim.Ja viem,aj priatel mi vzdy hovori,aby som sa uspokojila so sebou,aj ja to viem,no nejde to.Nepomohla ti antikoncepcia?Aj mne mi od nich narastli iba trosku,ale to stacilo na to,aby na mne plavky dobre stali.Aj mojim kamoskam narastli,ale im ovela viac.A aku antikoncepciu beres?Ja som mala vysokohormonalnu,Tri regol.Od tych narastu najviac.Ale aj zadok.

asti

venusa ja beriem antik. a nic sa nejak specialne nezmenilo..
aaa....to je len tvoj postoj k tvojmu telu, ak si s nim neni spokojna tak sa uprav ked na to mas financie..:o) si osobne myslim ze je blbost podstupit operaciu, mat v tele nieco umele KED NEMUSIM a o par rokov si to dat von, lebo to zostarlo (myslim silikony),alebo po porode ist na upravu mozno...no diky neprosim..:o) mam male prsia, tiez len jednotky ale nebudem sa tym trapit..som takato..no co..