Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
Chcem odkazat vsetkym mladym babam, ktore maju komplexy so svojimi malymi prsiami aby sa nedepkovali! Ja som tiez mala do takej 15-16 male prsia a v skole si zo mna robili srandu. teraz ked ma stretnu len pozeraju, kde sa u mna nabrali stvorky. Takze nezufajte, mozno aj vy budete mat to stastie a narastu vam :)
mmaja, nie si jedina na svete co ma male prsia. Netrap sa nad tym, lebo ublizujes iba sama sebe pretoze sa podcenujes. Prsia nie su to jedine co sa chlapom paci, dolezite je vystupovanie, iskra, prirodzenost a sarm.....a k tomuto prsia nepotrebujes. Ja mam sice pekne dost velke prsia ale tiez som na ne nenamotala svojho frajera. Chlap ta bude milovat taku aka si, ved ani ty by si sa svojmu potencionalnemu frajerovi nepozrela najprv do gaty aby si vedela ci je to ten pravy. Nemysli na svoje "nedostatky", ale uzivaj si. Neobmedzuj sa, bude spontanna. To je kluc k oblubenosti, nie velke prsia.
Aj ja mám malé prsia, resp. asi žiadne, mám 24. rokov, chalan ma pozval na kupalisko, no ja som odmietla, lebo sa hambím, že nemám prsia ako ostatné baby na kupku.
P.S. Aj ked mám plavky, kde je podprsenku push-up, nepomáha to, lebo obvod prs je 77cm, čo je velmi málo.
Takže takto smutno dopadlo pozvanie. S chalanom sa poznáme 5 rokov, lebo spolu sme studovali, no nie som prenho ta pravá, lebo ho neviem upútat. Sme len dobrý priatelia ale bohužial nič viac. Vyskušala som všetky prípravky na rast prs a neporástli ani o milimeter. CO mám robit aby mi začali rást prsia????????????Pomožte mi, lebo navždy zostanem sama, hambím sa za ne, ved vypadám ako 12 ročná a pritom mám 24 rokov.
Ja som pred niekoľkými rokmi podstúpila zmenšenie pŕs. Teraz mám prsia akurát, stredne veľké, nosím podprsenky veľkosti B.
Moja sestra zacala uzivat dekolen asi pred mesiacom a dost si ho pochvaluje,je vidiet vysledok.Zatial len maly,ale predsa... Ja nemam nejake najhorsie kozeny,take akurat do ruky :)ale tiez si ho kupim a vyskusam.Mozno mi potom trochen stupne sebavedomie :)
baby pomohol niektorej z vas ten decolen, aké mate s nim skusenosti??? diky.
ok tak ja vam nieco powem mam 13 rokov...mala som najmensie kozy z triedy ani som nenosila podpiru..ale raz mi kupila sestra aby somm ala radost..bola mi sice trosku velka ale nosila som ju a potom akokeby mi prsia do tej podpiry dorastli...a potom som si kupila dalsiu vacsiu a dalej to islo samo a prsia mam uz skoro ako sestra...su dost velke (na to kolko mam rokov) asi 2-b alebo tak no a co je na tom zle??po 1.-narastlo mi brusko take skarede niesom tucno no len mam trosku sunku ale vela dievcat v mojom veku ma a ak nemas prsia tak sa vytahuj bruskom nos tricka na dpupok...,,niektorym chalanom sa paci krasne brusko tak sa kludne vytahuj tym a budes sexi..a po 2.-uz som povedala ze na to ze mam 13 rokov mam dost velke prsia a si predstav ze sa rozpravas s nejakym chlapcom a nepozera ti do oci ale nizsie...vies je to velmi blby pocit...dospeli muzi po mne kukaju ked idem po ulici no nie po mne ale po.... a vacsine chlapcov sa pacim len kvoli prsiam az na vynimky...naprikla djeden moj dobry kamos ma 15 a vonku ked chodime furt mi kuka na kozy a aj mi pise jake mas pekne kozy a newem co aa dost mi to ide na narvy nioiekedy mi je az do placu...a vcera??pisali sme si sms a vies co mi napisal??neviem sice ako sme dosli k tekj teme ale doslova ti napisem tu vetu ok??,,uff ale potom nechapem jak ze som si nevsimol skor ze jaka si caja.ako teraz fakt nenarazam na kozy len,, ani si newes predstavit aky to bol dobry pocit takze bud rada s tym aka si a ked ti mam pravdu povedat ZAVIDIM TI!!!!!!!
Pocula som,ze na male prsia pomaha potieranie cibulov.Viete niekto co je na tom pravda?
ja si myslim, ze male a pevne su lepsie ako velke a ...
Myslim si osobne ze zena je vo vseobecnosti krasne stvorenie. Ci taka alebo onaka. Pacia sa mi mensie prsia a maju svoje caro. Koniec koncom osobnost je v dusi a nie v prsiach. Muzi vas miluju preto ze ste a nie ake mate prsia.. Hlavu hore..