Sú aj malé prsia vzrušujúce?

15sexibaba

dobry den...mam 15 rokov a mam strasne male prsia 1-A..co mam robi?chcme ich mat vacsie,ale neviem ako!prosim pomozte mi..dakujem

piskotulienka

dievcata,
budte radi ze mate male prsia!!! kamarat mi vcera hovoril ze chlapom sa vseobecne pacia prsia, ktore dievcatu pristanu, bez ohladu na velkost..."pristanu"-to znamena ako drzia pri tele, ako sa pri chodzi hybu, ako celkovo posobia na dievcati...a zevraj chlapcom sa vacsinou pacia male....aj ked maju vela reci o velkych..ale male maju take zvlastne caro :) tak nesmutte :) vazne :)

piskotulienka

dievcata,
budte radi ze mate male prsia!!! kamarat mi vcera hovoril ze chlapom sa vseobecne pacia prsia, ktore dievcatu pristanu, bez ohladu na velkost..."pristanu"-to znamena ako drzia pri tele, ako sa pri chodzi hybu, ako celkovo posobia na dievcati...a zevraj chlapcom sa vacsinou pacia male....aj ked maju vela reci o velkych..ale male maju take zvlastne caro :) tak nesmutte :) vazne :)

luculaa

zienka mat take prsia jak ty tak kazdy by bol spokojny no taze este horsie sa citim kkurna ten decolen zabera abo je to hovadina hmm???

jun

zienka, tebe sa to dobre hovori, ked mas take prsia, ...ze na velkosti, nezalezi....ano, nezalezi, ale niekedy to vie fakt nastvat, ze preco prave "ja" mam take male...mi to pripada, akoby si sa tu vychvalovala, keby som mala, take ako ty, tak by som bola nadmieru spoojna i ten -moj- by bol spokojny.... :)) myslim...

zienka

Ja mam prsia 75B, to je myslim medzi 2a3, su pevne a maju pekny tvar a pruznost. Manzel ich zboznuje a nechcel by vacsie. A to mam 34 rokov...Hovori, ze ich mam ako 19-tka:). Len to som chcela, ze na velkosti nezalezi, kazdy chlap ma rad ine.

uppps

prsia sa vyvijaju a menia vekom, zmenou hmotnosti, niektory&m muzom na prsiach az tak nezalezi, nbiektorym ano, mozno stretnes prave takych, ktory ta budu mat radi bez ohladu na velkost poprsia