Sú aj malé prsia vzrušujúce?

Lienka2211

ahoj potrebujem poradit mam 15 skoro 16 a prsia mi prestali rast ale ich mam male skoro nic... co by som mala zacat jest nieco prirodne aby mi zacali rast? prosim poradte lebo ja sa trapim dakujem

lienka22

ahoj potrebujem poradit mam 15 skoro 16 a prsia mi prestali rast ale ich mam male skoro nic... co by som mala zacat jest nieco prirodne aby mi zacali rast? prosim poradte lebo ja sa trapim dakujem

mf

ahoj mam male prsia a dakedy je to utrpenie,,ked niekam idem a stretnem idiota tak povie ahh plocha ide no je to hroza mate daky reept???,.....no vraj ked jete kazdy dena aspon trochu cibule tak sa vam zvacia tak vyskusam

asti

no moje prsia su tiez male, obcas ma to aj potrapi, ked oblecenie nestoji ako by malo ale inak pohodka :o) ziadny moj priatel sa nestazoval, tiez si myslim,ze vztah ma byt o inom, nez len o velkostiach...mam kolegynu, vravi sa o nej, ze ma silikony, ale pripada mi, ze je viac zakomplexovana ako ja, pretoze si o kazdej zene mysli, ze jej tie velke prsia zavidi..aj ked vieme, ze pravda to nie je :o))))

detvan

Kaja...ešte som babu nemal a keby som mal tak určite nie s veľkými prsiami. Páčia sa mi malé a hlavne aby baba mala niečo v hlave a nie v prsiach.. Z tohto si fakt hlavu nerob, veľa známych hovorí že by tiež uprednostnili malé prisia. Zlepšia ti veľké prsia SEX?!? Hoď to za hlavu a užívaj si kým na to máš :)

zaja

teraz bezi nejaka reklama v TV na tablety na prsia,budu vraj plnsie a pevnejsie.nejaky decolen. vyskusali ste niektora? verite vôbec na tabletkove zvacsovaky?

kirka

ved prave,mozme si dovolit aj take oblecenie ake tie objemnejsie nie,lebo by vyzerali nechutne. Aj mojmu priatelovi sa pacia male,aj mne,hoci som zena. on ma zase hrud bez chlpka ale smeje sa ked si ho kamarati doberaju a povie im ze na ich chplatych vidno,ze sa tam davno ziadna koza nepasla a ma pokoj.Takze hlavu hore a vypnime hrud!
p.s.nemame problen s krizami.

thomas03

Ahojte moja priatelka ma ties mensie prsia a mne to vobec neprekaza mne sa take pacia a ked si da len mikinku a ziadnu podprsenku tak to je koniec. Preto dievcata s malými prsiami to je v poho a nemajte stresy. Awojte all:-D

aaab

ak si to este hociktora precitate...male prsia su super...mne a aj vacsine xlapcov co poznam sa velke nepacia...ale ked raz mam nejake dievca rad tak uz mi to proste nevadi...
lucka: myslim ze nemas problem ale vyhodu ;)
naozaj kazde prsia su pekne...teda orkem tyx co sa dotykaju zeme :)) ;)